handphone nokia

  1. VirusBaik

    To Sell Nokia 3310 Original 2017

    Nokia 3310 2017 Original from Avaxx Warranty setahun . Nokia 3310 (2017) ✔ Dual Sim ✔ Camera 2MP ✔ Card Slot 32GB ✔ Internal Memory 16MB ✔ Screen 2.4 inches Masih mengekalkan kualiti bateri yang tahan lama. . Bateri tahan lama selama 20hari dan sehingga 22 jam masa berbual. Sesuai dijadikan...
  2. KasimXp

    Wanted Nokia Lumia 1020 Camera Grip

    Kamera grip untuk Nokia Lumia 1020..warns kuning @ hitam..baru atau sekend
  3. nvmname

    Wanted Nokia Lumia 1020 & Lumia 1520

    Assalamualaikum Warahmatullah .. Seperti tajuk kat atas, nak cari lumia 1020 atau 1520 .. Sape nak jual murah2 sila PM :)
  4. Yunique Pahang

    Wanted Nokia e6

    salam kawan2... sape2 ada yg nak jual nokia e6 second hand, den nak beli. tepon e6 den dah jadi apam balik. harga yg mampu dlm rm150-200 jer tengok condition.sila pm/wasap 0139939823 thankz
  5. aec994

    Wanted Nokia E61i [Hidup Atau Mati xkesah]

    Salam warga CG, Teman nak mencari henpon Nokia E61i.. tak kira sama ada masih ok atau dah rosak. Charger dan aksesori tiada pun xde masalah. yang penting nak henpon dan bateri shj. skrin pecah pun xapa. casing tercabut pun no hal. Harga ikut condition phone la. boleh pm teman kalo ada...
  6. hattaismail

    Wanted Nokia C3-01

    Salam CGrians, Saya mencari HP Nokia C3-01.Sekiranya sesiapa yang berhajat nak jual,nak sedekah,nak swap ngan HTC incredible S....silalah hubungi saya di 0136732456.tq:D
  7. MaryamBatrisya

    Wanted Nokia 206 Second Hand

    Assalamualaikum Saya mencari henfon Nokia 206 terpakai,yang murah2 punye udah lerr.. spec henfon ni http://www.gsmarena.com/nokia_206-5138.php bajet rm50-rm90,tapi kalo blh kokak2 pon henfon tu slagi blh berfungsi dual sim dgn bagus utk klua masuk call/sms ok la,rupe paras calar balar berbelang...
  8. H

    To Sell 2hand Xperia E dual (still in warranty), DC, PS2

    Siapa yg berminat, sila sms to 010-2963036. Saya dari Ipoh. Sony Xperia E Dual original, NOT AP. warna hitam. still in Warranty. saipa berminat, saya akan hantar dengan box, earphone, charger, warranty card, resit. (semua ni original) Ini adalah resit semasa beli, saya akan pos semua sekali...
  9. S

    Wanted Nokia Lumia 920

    Ada sesapa nak jual Lumia 920 @ 925?
  10. asdasdasd

    Wanted Nokia 3315

    Salam, saya mencari tepon nokia 3315 seperti berikut. kalu boleh nk yg boleh gunalah, bukan yag rosak punya. kat kedai mahal la, dalam rm 40-50. kalu boleh tolak murah2 la dan COD je. bagi harga yg terbaik. dari anda tak guna, baik la tolak kat saya. saya x selesa pakai touch skrin, yg ini...
  11. S

    Wanted HP NOKIA 101 or ANY DUAL SIM PHONE - PRICE OFFER RM50.00

    AMBO MENCARI..... ANY NOKIA 101 or ANY DUAL SIM PHONE BUKAN 1 UNIT...BAHKAN LAGI BANYAK LAGI LAH AMBO MAHU... (FOREVER WTB) - PRICE OFFER RM50.00 SESAPER ADA NAK JUAL ATAU NAK KASI FREE SILA HUBUNGI AMBO || || || V
  12. Maestro

    Wanted Nokia C5-00

    ade sape nk jual x phone ni??? kalau ade harga dlm bpa???
  13. alam626

    To Sell Harga nokia n8 zitron 2nd

    salam sy ade nokia n8 zitron with internal memory 16gb agak2 lau tolak kt kedai bape diorg amik?
  14. NightFury

    Wanted Handphone NOKIA dual SIM

    Salam warga CG, sy tgh cari handfon nokia 2nd hand yg ada dual sim , atau pun jenis lain yg ada dual sim .. amat memerlukan .. kalau dpt sekita RM80 kebawah ! URGENT ! :D:D :)cgrock
  15. eishen

    Wanted Nokia C5-00

    Salam.. kawe mencari nokia jenis c5-00 sapa2 ade nk jual murah2 bleh la gtau... 0133514042 .. :)cgrock
  16. S

    Wanted Nokia 8800

    hi otai2 gajet2 CG.. ad sesape nak jual Nokia 8800 x?model lama yg body besi 2..tp klo leh nk murah2 je..dlm range rm300-rm400..bkn scirocco edition..klo ad plz inform me..:)
  17. Ter Te Kang

    Wanted Nokia 1280

    Salam satu carigold aku nak tnye sapa ada nak jual nokia 1280 murah meh tolak kat aku. janji xrosak la. still boleh guna. aku nak beli satu saje xboh banyak2. he3 :D:D
  18. Ter Te Kang

    Wanted Handphone Nokia

    salam.... sape kat c ni nak jual nokia murah2 tak kira la nokia model ape asalkan murah2. fungsi hp - call dgn msj sahaja pon dah okey. takde ape2 rosak, masalah n key pad masih sdp tekan. bajet rm10-rm40. kasi tepek skit gmabar kot ada yg berkenan.:D:D
  19. paklah^sti

    Wanted Nokia e52 ori set(avaxx/zitron)

    samada baru atau 2nd hand...sms/kol saya 017 298 7770
  20. I

    To Sell Apple Iphone 4 BlackBerry Torch, Nokia N8, Samsung & Sony Ericsson

    We have in stock, the availability of the New / Latest phones ranging from All various models of BlackBerry handphones, Nokia N8 Smartphone 16GB, Sony Ericsson X10, Apple iPhones 4 phone, Samsung i900 They are all brand new with the complete accessories in original factory sealed box 100%...
Top
Log in Register