BTC USD 43,510.2 Gold USD 1,773.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

handphone lenovo

  1. AZZM14

    To Sell ZTE Blade A520

    Salam warga CG Saya nak jual ZTE Blade A520 1GB RAM,8GB ROM Set baru,tapi unsealed Waranti 1 tahun dari ZTE Phone condition baru Main Mobile legend pun lepas Beli untuk buat video di youtube sahaja COD Kamunting/Taiping Postage tambah RM10,Sabah Sarawak saya tak pos Memang puas hati,saya...
  2. Sun Stage

    Wanted Handphone Lenovo a880 atau Lenovo a889 (yang sudah rosak)

    Assalamualaikum..saya mencari hp lenovo a880 atau a889 yg rosak.cuma saya nak perlukan screen speaker belakang dan penutup bateri ..harga saya boleh bg bawah rm100 cod kl ampang cheras kajang..harap ada sudi yg menjualnya..jika ada ..pm saya secepat mungkin..:):):)
  3. Ibn Raffar

    Wanted Mencari kedai sparepart handphone lembah klang.

    Salaam. Seperti tajuk, ambe sedang mencari kedai sparepart untuk baiki sendiri handphone anak saudara ni. Brand lenovo. Sesiapa boleh kongsi diucapkan jutaan terima kasih.
  4. Sun Stage

    Wanted Lenovo A889

    salam..saya ingin membeli lenovo a889 yg sudah rosak.sbb yg di perlukan hanya screen dgn casing je?kawasan selangor kl..harga berpatutan.:)
  5. H

    Wanted Beli handphone rosak

    salam warga CG, sy ingin membeli handphone brand samsung dan lenovo yang rosak - screen crack - x boleh on - lain lain harga sila offer saya whatsapp 013 6419158
  6. X

    Wanted Handphone lenovo secondhand area putrajaya

    aku ingin membeli hphone lenovo 2nd, cod area putrajaya , model kalau boleh a880, a889 ,a850 atau yang seangkatan dengannya. pm me offer tuan/puan sekalian, maklumkan juga pakej yg ada, box, charger, casing, resit,conditon phone, waranty etc. thanks:D:D:D:D:D
  7. ~~ aMin_11 ~~

    Wanted Used Lenovo A889 atau SME Samsung Grand Duos

    Salam,saya mencari seunit Handphone Lenovo A889 atau atau SME Samsung Grand Duos Used / terpakai,area kl atau selangor digalakkan. Saya boleh datang ambil.cod. Henfon + charger ori,kalo ada kotak full set pon lagi best :"> Condition biarla antara 8/10 - 10/10 *** hp da beli ** Bajet...
Top
Log in Register