futsal

  1. Kuala Lumpur

    Mencari supplier custom made seluar futsal 3 quarter

    Salam, Minta bantuan warga CG yg tau mana nak cari supplier atau custom made. Seluar futsal 3 quarter...design & material mcm dlm gambar. Dah banyak cari tak jumpa2. :(( :)cgrock
  2. O

    To Sell Gelanggang futsal dan badminton untuk dijual

    Futsal dan badminton untuk dijual/ambil alih - 2 court futsal (rubberize & PU) - 9 court badminton 1 dalam pembinaan (rubberize & PU) - perniagaan berpotensi tinggi - semua dh complete tinggal uruskan - dh ada regular customer - pelaburan yang baik - Puncak Alam, Selangor Kpd yang...
  3. A

    Wanted Minta Bantuan Pakar utK organize FUTSAL companY

    salam, saya ingin minta bantuan tentang nak organize futsal utk company. contoh 1 game berapa lama, n lain2. yg penting refree rasanya coz x boleh ambik sebarang org. buat masa ni, team belum tau berapa lagi. ingat nak buat di area subang or shah alam. ni ada training school kat subang ni...
  4. shafizan86

    Wanted Quotation bina Pusat Futsal

    saya bercadang utk membuka sebuah pusat futsal..... di minta disini yg mana pembekal @ kontraktor berpengalaman sila nyatakan quotation....:D sy bercadang utk membuka 2 court futsal... (klu ada yg 2nd hand pon di alu2kan) bleh pm atau e-mel tros ke [email protected] t.q.....
Top
Log in Register