dobi

  1. O

    To Sell Berminat untuk mulakan bisness Dobi layan diri atau Dobi timbang?

    salam para usahawan dobi. pening mencari mesin dobi yang berbaloi dan mengikut budget anda? kami mempunyai mesin terpakai untuk di let go. jangan risau! kami akan berikan anda warranty setahun ( tertakluk pada terma dan syarat) mesin buatan spain dan usa ini terbukti sangat tahan dengan...
  2. K

    To Sell Perniagaan Dobi utk Dijual/Takeover

    Assalamualaikum dn Salam Sejahtera Perniagaan Dobi Untuk Dijual/Laundry Business for Sale/Perniagaan Dobi Untuk Diambil alih/ Laundry to be Takeover Hubungi KJ - 013-4769717 Lumpsum @ Barang Berasingan Kelengkapan: - Washing machine 13, 14 kg (2 buah) - Heavy duty dryer (2) - Heavy duty dry...
  3. gongbatu

    To Sell Saya pembekal bisnes mesin basuh layan diri

    bagi sesiapa yang ingin memulakan bisnes tampa masalah penjagaan, masalah kerosakan, kerja hanya g kutip duit saja... inilah masa nya..modal serendah rm2500 sahaja... http://mydobilayandiri.blogspot.com/ Mesin Baru Toshiba 7kg fully automatic dan control box(RM2500seunit)-siap...
  4. C

    To Sell Kedai Dobi Untuk Diambil Alih Segera

    Salam 1 malaysia. Kedai dobi untuk diambil alih.Barang-barang yang ada:- 2 unit mesin basuh 12kg 1 unit mesin basuh 5kg 1 unit dryer 2 tingkat 1 unit steam iron 1 unit water pump 2 unit tangki air 2 unit light signboard 1 unit chiller 2 unit penyidai baju 2 unit rak meletak baju semua...
  5. silverchair959

    To Sell PROMOSI -- Dobi - Bufa aqua drycleaning chemical

    PROMOSI !! PROMOSI !! PROMOSI !! Chemical BUFA Acqua Drycleaning Oldopal Basic RM710 Oldopal Prefinish RM770 Reoxal RM950 Bufa aqua drycleaning chemical untuk dijual. Sesuai bagi mereka yang menjalankan perniagaan dobi. Harga terbaik dipasaran. Hubungi - 01 4343 4433 Washmatic...
  6. adamdanial

    Perkhidmatan DOBI {Rafflesia Laundry, JB}

    Kepada rakan2 yang tinggal berdekatan dengan Bandar Baru Uda, Johor Bahru, bolehlah cuba perkhidmatan kami... Potongan sebanyak 20% bagi setiap urusniaga sempena pembukaan.. Waktu urusniaga 9am - 9pm No. 28,Jalan Padi Emas 2,Bandar Baru Uda, JB Terima Kasih atas sokongan rakan2 di CG
  7. Nani Sofea

    Wanted Saya Ingin Membeli Kedai Dobi Area Sel & KL

    Ada sesiapa yang ingin menjual kedai dobi di area Selangor dan Kuala Lumpur sila hubungi saya di 0192043340 (Puan Madznah)
  8. corry_sweet

    Kursus asas kedai dobi dan praktikal

    KURSUS ASAS KEDAI DOBI DAN PRAKTIKAL Salam dan selamat sejahtera, KAMI ingin mewarwarkan kursus Asas Kedai Dobi, dan Praktikal akan diadakan semula pada 26hb February 2011 sehingga 27hb February bertempat di TAMAN PELANGI, Semenyih, Selangor. Hanya 5 orang peserta sahaja diambil untuk satu...
  9. A

    To Sell Perniagaan Dobi Untuk Di ambil alih

    Price: RM65 000 Negotiable Menjual Peniagaan Dobi Facility / Equipments:- 1 set Stem Iron 1 Set Gravity Iron 2 Washers (Fisher n Paykel) 2 Dryer (MayTag Commercial) 1 Tool Table IKEA 1 Computer Table 1 Table Counter 3 Chairs 3 Clothes Hangers 3 Tong Gas 5 Laundry Basket (1KG pcs) 1 Set...
  10. corry_sweet

    Kedai Dobi & Butik-Sweet Lavender Laundry & Boutique Taman Pelangi Semenyih

    SWEET LAVENDER LAUNDRY & BOUTIQUE No 12, Jalan TPS 7/1 Taman Pelangi Semenyih 019 6647675 @ 0196228446 http://ssweetlavender.blogspot.com/ PROMOTION PRICE LIST **Normal Wash = RM2.30/kg **Ironing = FROM RM1.00/pc **Comforter/Toto = RM9.00/pc ALL SIZE **Bedsheets/Blanket/Cushion Cover/Curtain =...
  11. tms

    Wanted Mencari Pengusaha Laundry Services Industrial

    Salam, Hotel kami mencari pengusaha laundry yang berhampiran dengan area kl.. kira kira tak lebih 1 jam drive sampai ke jalan ampang.. Kami perlikan khidmat mencuci barnag barang linen hotek kami termasuk cucian baju dan uniform. sekiranya berminat silalah hubungi saya di +60122777832 atau...
  12. syuk_3

    To Sell Tender Servis Dobi Dicari

    Salam.. Kepada member2 CG yg ada kenalan atau member2 yg nak kan khidmat dobi secara kontrak dlm kuantiti yg byk boleh lah hubungi sy (hotel, asrama etc).. Saya akan cuba bg harga yg terbaik untuk anda. Bole same2 bncg smpai dpt harge yg sama2 dipersetujui..:)paid:)paid:)cgrock:)cgrock Suria...
  13. syuk_3

    Partner Perniagaan Dobi

    Salam.... Kepada sesiapa yang berminat dalam perniagaan dobi, saya mencari anda sebagai rakan niaga. Saya mempunyai Kedai Dobi sendiri. Dan saya ingin kan anda sama - sama berniaga dgn saya... utk pengetahuan anda, perniagaan dobi ini bukan lah senang seperti yang di jangka kan...so dari anda...
  14. silverchair959

    [ DOBI ] Washmatic Laundry di Taman Puncak Jalil

    Alhamdulillah...akhirnya berjaya menceburi bidang perniagaan secara serius dengan kelahiran kedai dobi ini... Kepada warga CG diharap dapat memberikan sokongan agar perniagaan ini maju dan berdaya saing... Warga CG yang berdekatan boleh lah singgah di Washmatic Laundry untuk mendapatkan...
  15. zerotech

    Nak mintak cadangan warga CG

    Salam semua warga CG.. :)cgrock hari ni aku nak mintak la pendapat/cadangan/kritikan korang pasal apa yg ada dalam pala otak aku la nih..:):) aku ada buat survey kat satu shop lot ni.. shop lot ni baru tak baru jugak la bukak tapi kebanyakan nyer kedai dah start run biz.. aku bercadang nak...
  16. cput

    Wanted [email protected] AgenT WanTeD @~ Cari customer kedai dobi

    Put nak cari agen utk keje senang jer.. Keje: 1) Cari customer nak cuci baju/dry cleaning 2) Ambik baju kat customer 3) Aku gi collect kat korang 4) Dah siap, aku antar kat korang balik 5) Korang antar balik kat customer Tak payah kedai, tak payah alatan, tak payah mesin, tak payah modal...
  17. B

    To Sell Perniagaan mesin basuh layan diri

    kepada sesiapa yang berminat nak berniaga mesin basuh layan diri boleh menghubungi En.Faizul Aidil no.tel-03-26818991 h/p.012-5723735 atau boleh datang ke pejabat urusan kami di Unit 2-2 Plaza RAH,No. 111 Jalan Raja Abdullah Kampung Baru,50300 Kuala Lumpur ATTN:\\ kami menyediakan...
Top
Log in Register