cermin kereta

  1. T

    *****closed*****

    Salam sejahtera, Saya nak mintak tolong agent2 insurans kurnia @ lain2 yg blh tlg sy utk coverage Cermin kereta saya. Maklumat: Cermin kereta sy dah retak sikit 2 bulan lepas, bila pergi ke tempat nak renew road tax (Kurnia insurans), agent kt sana bagitahu kena bw kereta untuk coverage...
  2. gersangnye

    Repair cermin kereta retak

    Salam ada sesiapa tau berapa kos untuk repair crack pada cermin depan mcm dalam gambo ni....line panjangggggggggggg....kalau ada tau yg murah pun leh share
  3. abangbeca

    Nak Tukar Cermin Kereta - PIC INCLUDED !!

    Salam geng....aku nk carik kedai yg leh tukar cermin kereta...... klu leh yg berdekatan ngan Ampang.....bawah nie contoh cermin kereta aku yg crack..... baper pasang aar.....:((
  4. C

    To Sell Servis tukar cermin kereta anda

    kalau nak tukar cermin kereta,saya boleh tukar kan,claim insuran pun boleh.saya tukar ikut spec kilang.claim insurance tukar cermin takde kacau ncd.col saya 0132078085 kat kajang ada waranty setahun
Top
Log in Register