BTC USD 43,005.8 Gold USD 1,752.13
Time now: Jun 1, 12:00 AM

car windscreen

  1. T

    *****closed*****

    Salam sejahtera, Saya nak mintak tolong agent2 insurans kurnia @ lain2 yg blh tlg sy utk coverage Cermin kereta saya. Maklumat: Cermin kereta sy dah retak sikit 2 bulan lepas, bila pergi ke tempat nak renew road tax (Kurnia insurans), agent kt sana bagitahu kena bw kereta untuk coverage...
  2. sajul

    Mencari kedai cermin kereta repair/tukar area penang (dlm pulau)

    salam semua warga CG sy nak tnya..ada sape2 tau tak kat mana area dlm pulau penang ni kedai repair cermin depan kereta.. atau tukar cermin klu harga repair nak sama nga harga baru.. kereta myvi sy cermin depan crack hasil terkena batu 2 tahun lepas.. skrg baru die membesar crack die tu...
Top
Log in Register