camera digital

  1. U

    Wanted Pajak Gadai dan Membeli Laptop Phone Camera Tablet / Mortgage and Pawn 0129700387

    Kecemasan? Perlukan Wang Tunai Segera? Kami menerima Pajak/ Gadai/ Cagar pelbagai barang IT Gajet pada harga yang berpatutan dengan pasaran. Antara barang yang kami menerima pajak adalah: - Laptop / Notebooks (iMac/Macbook/Apple/Mac...
  2. kapasele

    Wanted Toiletries bag, thumb drive, kamera DSLR

    Salam warga CG :)cgrock ambo nok mitok sapo² hok ado bisnes supply toiletaries bag (logo printed); thumb drive (2Gb/4Gb;logo printed) & camera DSLR (spec x dop lg tp try ngan Nikon D3100 dlu) di area Key Ell ni blh tolong pm hargo ko ambo. kuantiti utk toiletaries bag/thumbdrive :500 unit dslr...
  3. procircuit

    Wanted Camera Canon EOS 1100d with lens

    salam warga cg, ada yg kat sini ada kedai kamera ke? aku tgh cr camera canon ni. best price yg aku dpt dr shah alam (afiq-mudah) rm1500 siap beg and memory 8gb. kalau ada yg bole bg rega lg cntek sms/call aku k- 0128764000 zaidi
  4. ash3110

    Wanted Camera DLSR Canon EOS 500D & EOS 50D - Dah dapat -

    Salam warga CG, Sy mencari camera DLSR Canon 500D & 50D. Model NIKON juga boleh dipertimbangkan... Jika ada sesiapa yg ingin menjual sila pm sy ye... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  5. kakhi

    Wanted Nikon D700

    Pendekkan cerita ada ke warga cg yg nk tolak D700 murah2. memandangkan D600 dh nk keluar dan D800 tgh panas di pasaran, mesti ramai yg nk upgrade ke D800 or D600. so jika ada warga cg yg nk tolak D700 murah2 dialu alukan terima kasih
  6. juweialhaj

    (Q & A) [HELP!!]Tolong rekemen digital camera yg shockproof.

    saya sedang survey camera yg shockproof dan waterproof sekali untuk digunakan dalam aktiviti air. Ada sesiapa boleh bg cadangan model? Spec lebih kurang mcm ni. 10-12MP MESTI SHOCKPROOF DAN WATERPROOF HARGA KURANG DARI RM600 kalo ada mahal sket tu cadang je la. Bgtau apa kelebihan...
  7. MrSkynet

    To Sell Digital Camera Olympus FE-310 5x Optical Zoom

    Harga : RM300 nego (Call/SMS saya sekiranya setuju dengan harga-bleh la kurang skit2 lagi):D Faiz 0193402644 DEALING METHOD :- COD area Selayang, Rawang, Sg. Buloh. ------------------------------------------- MAKLUMAT PRODUK :- ~ 100% Tulen daripada Jenama Olympus. ~ 100% baru (dijamin) ~ 100%...
  8. moxmeng

    Wanted Camera dslr byr ansur2

    slm warga cg, mcm ni ceritanyer... den nk bli dslr, klau nk bli cash mmg xmampu,:((:(( so,bcadang la nk cari la yang byr ansur2... ingat nk buat bsnes gak ngan bnde alah ni... da try pergi kat court mamoth perghh,pnye tiggi harge dia...:mad: so mintak tolong kalau ad yang tau tempat2 yang...
  9. Z

    To Sell Camera Nikon D5000

    [B]NIKON D5000+KIT LENSE (18-55MM) 2 BATTERY 2 FILTER (POLARIZER N UV) USB CHARGER MMC 4G BAG BOX MANUAL KAMERA NI SESUAI UTK SAPE YG NK BERJINAK2 NGN PHOTOGRAPHY...SBB DIE MMG SGT SENANG GUNE...SPEC D5000 NI MMG SAME NGN D90...SAPE BUDGET RENDAH TU SESUAI SGT LA NGN D5000 NI..:) KAMERA TAK...
  10. miss sya

    Wanted Camera nikon d60

    Salam, sy nak mencari nikon D60.. sebab baru nak berjinak2 dlm dunia photography ni..:"> pada sesiapa yang ade jual, bole la pm sy.. nikon D60 ye..second hand je mmpu.. condition sume, leh tepek kat sini.. sokongan anda semua diperlukan.. TQ:)cgrock
  11. untitoxin

    Wanted Nikon D90 or Canon EOS 7D

    kalau ade yg nk jual 2nd hand pnye roger2 la aku... bli baru mhl sgt laa ^_^
  12. yeahboy

    Wanted Nak sewa camer Dslr body n lens

    salam, nak carik sesape yg bleh sewakan dslr untuk hari sabtu 9 oktober 2010. area damansara,bangsar,shah alam. sile call 0173303307
  13. R

    To Sell Camera sony model GSC-HX1 dan model-model lain

    CAMERA SONY MODEL GSC-HX1 UTK DI JUAL UNDER WARRANTY HARGA RM 1300.. URGENTTTT... Digital Still Camera - H Series * select other model T Series DSC-TX5 DSC-TX7 DSC-TX1 DSC-T900 DSC-T90 DSC-T700 W Series...
  14. yazryyahya

    Wanted Nikon D90

    Salam Saya mencari DSLR Nikon D90 secondhand. Harga yg berpatutan COD Klang Valley pm me
  15. wira_pekak

    Wanted Kamera Digital Olympus FE-230

    Salam semua warga CG..aku seperti nama samaran di atas ingin mencari kamera digital macam nihttp://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=3074&review=olympus+fe-230..sekenhen pun takpa yg penting masih berfungsi dengan baik dan kurang scratch..So kepada sesapa yg rasa nak jual dengan...
  16. W

    To Sell Canon EOS 5D Mark II Digital camera - SLR - 21.1 [email protected],800usd

    J A M ELECTRONICS LIMITED deals in Unit and wholesale trade of electronic products. Our products are competitive not only in price but also in quality, offering excellent quality, competitive price and customer satisfaction.. Note: Buy 3phones and get 1free End of the year promotional offer...
  17. husinlempoyang

    Wanted Camera Nikon D60

    aku plan dalam masa terdekat ni, nak beli camera Nikon D60.. ader tak sesaper kat sini blh bagi special price - kalau blh lagi rendah dari lelong.com.my, blh la aku sambar nanti. Setahu aku, basic package - Kamera + 1 Lense (18 - 55mm VR) rege dalam rm2.1k+-. Kalau sesaper blh offer lower than...
  18. kedai.topup

    Wanted Kamera Digital

    Hi ahli2 CG... I nak beli kamera digital minimum 5 mega pixel. (betul ke tak betul ni letak topik ni kat sini. kalo tak betul, tlg la letak kat mana2 patut k) serius ni nak beli kamera. malas nak survey kat luar. malas nak carik kat luar. tlg la offer mana-mana best. kalo bleh i nak dok je...
Top
Log in Register