Wanted Kamera Digital

CG Sponsors




kedai.topup

Freshie
Joined
Feb 3, 2008
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
Hi ahli2 CG...
I nak beli kamera digital minimum 5 mega pixel.
(betul ke tak betul ni letak topik ni kat sini. kalo tak betul, tlg la letak kat mana2 patut k)

serius ni nak beli kamera. malas nak survey kat luar. malas nak carik kat luar. tlg la offer mana-mana best.

kalo bleh i nak dok je depan pc, order, transfer duit, pastu barang sampai. malas tahap gaban ni. i rajin survey dlm tenet je.

tlg la ye..rasa2 member2 dlm ni semua boleh dipercayai. baik dari segi pengetahun tentang sesatu prodak, kejujuran..:) tolong laaa... serius malas nak keluar...

brand apa2 pun tak kesah. bagi la harga. nak beli satu je pun. utk i pakai sendiri. rasa kena beli asing dgn hanset le. tlg ye kengkawan..
 
Sponsored Post

troy_gen

Freshie
Joined
Feb 19, 2008
Messages
49
Reaction score
0
Points
6
.............................................
 
Last edited:

zaman_gold

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2007
Messages
280
Reaction score
0
Points
10
Hi ahli2 CG...
I nak beli kamera digital minimum 5 mega pixel.
(betul ke tak betul ni letak topik ni kat sini. kalo tak betul, tlg la letak kat mana2 patut k)

serius ni nak beli kamera. malas nak survey kat luar. malas nak carik kat luar. tlg la offer mana-mana best.

kalo bleh i nak dok je depan pc, order, transfer duit, pastu barang sampai. malas tahap gaban ni. i rajin survey dlm tenet je.

tlg la ye..rasa2 member2 dlm ni semua boleh dipercayai. baik dari segi pengetahun tentang sesatu prodak, kejujuran..:) tolong laaa... serius malas nak keluar...

brand apa2 pun tak kesah. bagi la harga. nak beli satu je pun. utk i pakai sendiri. rasa kena beli asing dgn hanset le. tlg ye kengkawan..
Salam....
Aku baru je belikan member aku kamera digital jenis BENQ C7401. ada sale kat Giant kinrara.. Cuma RM299 tapi tak termasuk memori card. kalau ada memori card plus RM48 aje....Murah tapi ok beb..
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,847
Reaction score
8,257
Points
716
Salam....
Aku baru je belikan member aku kamera digital jenis BENQ C7401. ada sale kat Giant kinrara.. Cuma RM299 tapi tak termasuk memori card. kalau ada memori card plus RM48 aje....Murah tapi ok beb..
wah!! :eek:
murah tuh..
berapa mega piksel..?? :-? :">
 

zaman_gold

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2007
Messages
280
Reaction score
0
Points
10
wah!! :eek:
murah tuh..
berapa mega piksel..?? :-? :">
7 mega pixel kalau tak silap. Boleh amik Video bersuara lagi...memang ok lah.... berminat ke beb..kena cepat sebab stok terhad katanya.....
 

azhas71

Active Member
Joined
Apr 24, 2007
Messages
2,055
Reaction score
3
Points
35
[QUOTE

serius ni nak beli kamera. malas nak survey kat luar. malas nak carik kat luar. tlg la offer mana-mana best.

.[/QUOTE]

tepon jer kedai kamera yg ader byk tu ....
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,847
Reaction score
8,257
Points
716
7 mega pixel kalau tak silap. Boleh amik Video bersuara lagi...memang ok lah.... berminat ke beb..kena cepat sebab stok terhad katanya.....
tak perla
saja je tanya :D
wife ceq dah ada kamera dah ->> canon 4.2 megapixel
guna hat tu jerlah :)) :">
 

CheMan

Active+ Member
Joined
Dec 13, 2006
Messages
2,625
Reaction score
74
Points
30
Hi ahli2 CG...
I nak beli kamera digital minimum 5 mega pixel.
(betul ke tak betul ni letak topik ni kat sini. kalo tak betul, tlg la letak kat mana2 patut k)

serius ni nak beli kamera. malas nak survey kat luar. malas nak carik kat luar. tlg la offer mana-mana best.

kalo bleh i nak dok je depan pc, order, transfer duit, pastu barang sampai. malas tahap gaban ni. i rajin survey dlm tenet je.

tlg la ye..rasa2 member2 dlm ni semua boleh dipercayai. baik dari segi pengetahun tentang sesatu prodak, kejujuran..:) tolong laaa... serius malas nak keluar...

brand apa2 pun tak kesah. bagi la harga. nak beli satu je pun. utk i pakai sendiri. rasa kena beli asing dgn hanset le. tlg ye kengkawan..
nak 1st hand ke 2nd?
 

Jutawan

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2006
Messages
7,480
Reaction score
181
Points
78
Saya pun tengah cari kamera digital bawah RM400 yang ok. Ada kat mana2 ada sales tak?
 

alongmokhlis

Active+ Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
3,919
Reaction score
1
Points
25
Hi,
Saya nak jual digital kamera saya model Kodak V570 full set tapi takde memori kad la..Beli setahun lepas tapi pakai 4-5 kali aje.Cun macam baru..Kamera ni ada dual lense dan wide angle dia 23mm. Hg saya tawarkan RM450.00 aje.Berminat boleh call saya @ 017-2717128. Tkasih..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register