business proposal

  1. S

    Wanted Urgent!!! Asking for help: Penyediaan business proposal untuk bank

    Assalamualaikum, Saya mencari sesiapa yang ada kepakaran untuk menyediakan Business Proposal untuk Bank. Contact Person : Puan Wan Zahidah, 013 - 958 0726 Apa-apa maklumat, pertanyaan sila berhubung terus dengan contact person di atas. Saya sekadar mengiklankan saja, terima kasih.
  2. Chee-Bee

    Wanted Nak cari orang buatkan proposal untuk bisnes gym

    Assalam, Siapa kat sini ada buat servis buatkan paperwork? Biasa kira harga berapa? PM me. Thanks.
  3. Chee-Bee

    Wanted Servis tolong buatkan paperwork utk loan PUNB

    Assalam CGrians semua, Saya in planning buka gym. In progress nak buat paperwork utk loan PUNB. Nak tny, ada tak sesiapa kat sini yang boleh tlg tunjuk ajar buat paperwork ni? Dpt bg contoh paperwork lengkap pun jadi la. Tolong hamba ni wehhh~ :((
  4. rauzan

    Wanted Servis buat kertas cadangan perniagaan dalam bahasa inggeris

    tolong please help cau ming arh :D:D:D admin / kalaw dh ada thread ni tolong inform aq kay? tks ...best regards... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  5. husinlempoyang

    Wanted PC Maintenance Proposal Sample

    Salam, aku perlukan bantuan rakan2 di carigold. aku nak buat proposal untuk maintenance PC di salah satu goverment agencies di K.T ni.. masalahnya, aku x pernah lagi buat proposal. ada tak sesaper kat carigokd ni pernah buat proposal2 yg lebey kurang aku nak buat ni? blh share2 ckit.. klau blh...
Top
Log in Register