buku motivasi

  1. silasroon

    To Sell Buku: Aku, Rokok & Suatu Pencarian

    promo designed by jaws_am Sape-sape yang nak baca free, pegi ke page ni....tapi tak habis upload. Tak larat.. https://m.facebook.com/noorsalis.taupek.7 (FB dah tak aktif) Boleh terus ke Shopee: https://shopee.com.my/noorsalis/6014832857/
  2. golden_user2006

    Wanted Buku-buku/cd agama dan motivasi - sapa buleh supply/tahu kat mana nak ambil

    salam, mana2 supplier/agen/sapa2 saja yg terlibat dalam company buku/majalah/agen pengedar .....saya perlukan jenis2 buku agama & motivasi baru cuba2 nak mula niaga bisness ni....mungkin ambik sikit2 dulu utk test market.... yg tahu kat mana nak dapatkan buku2, mohon bantuan...... sila2 tk
Top
Log in Register