BTC USD 50,557.8 Gold USD 1,701.06
Time now: Jun 1, 12:00 AM

buah mangga

  1. helmi maryam

    Wanted Mangga Harum Manis Perlis

    Salam dan selamat sejahtera pada warga CG nak minta pertolongan korang semua....ada tak yang menjual buah mangga harum manis, saya nak membeli..semalam pergi pesta mangga di kl tower untuk beli tapi malangnya dah habis :(( sape yang tau kat mana ada jual atau ada menjual leh tolong...
  2. T

    To Sell Mempelam Harum Manis

    Negeri Perlis adalah satu-satunya negeri yg menghasilkan Harum Manis. Negeri Thai pun tidak dapat menghasilkan Harum Manis seperti negeri Perlis kerana faktor tanah, saliran air dan iklim. Pihak kami mempunyai 5000 buah mempelam manis yg hendak dijual.Harga boleh dirunding. Hubungi...
  3. S

    Wanted Mencari penjual borong pisang dan mangga

    Assalamualaikum Wbr. Saya mempunyai gerai sendiri di PJ Section 16. Saya sedang mencari penjual pisang (baka yang manis untuk dimakan mentah seperti pisang berangan, emas, cavendish, lain lain) dan mangga (baka manis seperti emas hitam/black gold atau lemak manis). Saya boleh datang mengambil...
  4. haqi1611

    Wanted Mangga salak 1kilo rm0.50

    sapa leh dpt info tuk aku..? klu leh aku nk yg da dusun sendiri..
Top
Log in Register