barang terpakai

  1. akuPening

    To Sell Pelbagai mesin dan peralatan untuk di jual(used)n(new)

    Assalammulaikum dan salam sejahtera. Disebabkan dh 3 bulan jobless dan menjaga emak yg kurang sihat, disini ada beberapa barang nk dijual utk survive sementara menunggu dpt kerja.semua barang COD area selangor/kl/nilai mesin metal cutter/cut off skil 3220(used)kondisi masih elok = rm430...
  2. pdotellwhy

    Wanted mencari deep fryer gas terpakai

    salam warga cg.. saya ingin mencari deep fryer gas terpakai yang masih boleh digunakan nk buat untuk starting bisness.. tak kisah single atau double..janji kondisi masih baik.. budget dalam rm600 je ade.. terima kasih..
  3. L

    To Sell Rak server 2nd hand (urgent)

    server rak ni saiz 35u...dtg ambik sendiri kat great eastern mall...nk urgent..kalo tak besok atau lusa dah kasi org lain ambik harge rm150 satu ade 2 biji call aku 012 2696316 sape nk gambar aku bole email...
  4. blessme81

    Wanted Barang-barang terpakai dikehendaki!

    Salam,kepada sesiapa member yang berada disekitar Muar,Tangkak,Jasin dan berdekatan dengan Tangkak,aku mencari barabg2 terpakai untuk dibeli.Barang2 yang korang dah tak nak lagi,daripada menyemak baik tolak kat aku.Aku nak beli. Contoh: Zippo Walkman Buku Komik Novel/Majalah Cd Original Dvd...
Top
Log in Register