baju muslimah

  1. M

    To Sell [PRE-ORDER RAYA] Tudung Instant Shawls Swaorvski & Pearl Premium

    * Type: Fully Instant * Material: high quality Heavy Chiffon Georgette with Swarovski Clear Crystal Beads and Pearls * Ada ACRYLIC TAG Ayrahana Hijab di bahagian luar. * Instant double Loop dua muka * Labuh sesuai untuk orang berbadan besar juga. * Tidak Jarang PM untuk membeli
  2. Wea Izre

    To Sell Pembekal tudung termurah

    Assalamualaikum warga CG... dengan lafaz Bismillahhirrahmanirahim saye dengan rasminye membuka satu thread baru kat Cg ni,kali ni produk saye tudung plak,leh tgk-tgk dulu,kalo berkenan leh pm saye ok ape-ape design terbaru akan di update dari masa ke semasa call/sms...
  3. Mizz Adilla

    Wanted Pembekal baju muslimah

    Assalamualaikum, Seperti tajuk di atas, saya ingin bertanya kepada sesiapa yg tahu tentang pembekal pakaian borong muslimah ni. macam baju2 jubah indonesia tu mana nak dapatkan contact pembekal tu? cari dalam website xde plak. lagi 1 selain drpd website aliexpress dan alibaba.com. dhgate.com...
  4. B

    Wanted Pembekal baju muslimah kedah dan perlis (UTARA)

    Assalamualaikum warga CG, saya nak bertanya dalam CG ni, kat mana saya nak cari pembekal untuk baju muslimah dan jubah di kawasan utara ni...iaitu di kedah atau perlis. sya dalam perancangan untuk membuka bisnes menjual baju muslimah dan juga jubah secara online dan offline, jadi sekarang nak...
  5. G

    Wanted Pemborong blouse muslimah serta baju kurung

    Salam warga CG, Kepada yang tahu, kat mana saya bleh dapatkan secara borong blouse utk muslimah? begitu juga baju kurung dsb? tak nak dari dropship agents. Harga tak memberangsangkan.
  6. matlok

    To Sell [ESOK LAST POS] Abaya Dubai - Jom Raya Macam Emma Maembong & Wawa Zainal !

    MAKLUMAN ! :D ESOK (ISNIN 21/7) ADALAH HARI TERAKHIR KAMI AKAN POS SEBELUM RAYA UNTUK PASTIKAN BARANG ANDA SAMPAI HARI SELASA ATAU RABU INI. JOM BERAYA DENGAN ABAYA DUBAI CANTIK DAN SELESA! :D:D Sebelum ini kami telah membuka pre-order, terima kasih kepada yang telah membeli Abaya Dubai...
  7. akubudakgetah86

    Wanted Baju T muslimah (lengan panjang, baju labuh ke lutut)

    salam.. sapa2 ada supply baju muslimah kosong(xda corak,tapi dua kaler) COTTON 100%.. saya nk beli baju dalam MOQ 100 helai..saiz campur2.. Bukan NAK PRINT tapi beli kosong :) pm me.. call/whatsapp/sms 017 4439 122 04 4210703
  8. AureLia

    Wanted Baju renang muslimah 2nd hand

    Salam. Saya mencari 2nd hand baju renang muslimah dengan saiz L atau XL. Kalau ada sesiapa yg nak jual, sila PM yer. Thanks. :)
  9. F

    To Sell Telekung Travel Sharzlin

    mnjual telekung travel serta baju2 muslimah dgn harga yg begitu murah...sila layari facebook dan search Telekung travel sharzlin untuk pembelian
  10. 8virus

    Wanted Mencari supplier tudung (dropship)

    hye.sy ni bru nak berjinak2 niaga tudung tp untuk prmulaan nak try buat dropship dulu.ade tak geng2 cg yg ade info pasal dropship tudung ni.papae leh PM sy thanks:)cgrock
  11. aqua.self

    Wanted Tudung bawal 3tone @ 2 tone (BORONG)

    Salam semua..'':D:D:D Saya ada saudara nak menjual Tudung Bawal 3tone,, Tapi harga dapat dengan pemborong mahal lah plak.. Nak cari yang murah nie,,,' Tolong kira erk untuk 40helai termasuk postage ke kedah... inbox sy nomb fon dengan cuation harga.. huhu.... kalo harga murah nk terus...
  12. M

    To Sell Tudung Lycra Latest Design

    PROMOSI 3 FOR RM100 not include postage (limited time only) Sehelai RM45 tidak termasuk pos Harga borong? SMS me To order: sms 019-6418853 / e-mail [email protected] Lawati fb : modern classic shoppe page : modern classic fashion shoppe blog : modernclassicfashion.blogspot.com...
  13. juweialhaj

    Wanted Agen/Pembekal T-shirt muslimah

    kepada mana-mana supplier atau agen baju muslimah yang ada di CG ni. sesiapa yang berminat untuk membekalkan baju muslimah ke premis yang terletak di Shah Alam boleh PM saya. *bayaran lebih prefer consignment. *margin untung dala, 20%-30%. Terima Kasih! :)
  14. mujashop

    To Sell Barangan muslimah Made in Egypt untuk pemborong

    Assalamualaikum Tawaran untuk pemborong-pemborong barangan muslimah(Cepat borong sebelum tempahan ditutup) kami muja shop membukak tempahan 2x dalam setahun kepada sesiapa2 yang berminat ingin menempah barangan dari Mesir(egypt) secara borong boleh berurusan dengan mujashop,,Pihak kami...
  15. Rosman

    To Sell Raha Online Shop - menjual pakaian lelaki, wanita & kanak-kanak

    Salam Sejahtera, Saya dari admin Raha Shop menjemput anda untuk melihat-lihat kedai online kami di link dibawah ini http://bit.ly/rahashop Kedai kami ada menjual pelbagai jenis pakaian wanita, lelaki dan kanak-kanak. Kedai kami juga menjual tudung pelbagai jenis dan terkini di pasaran...
  16. silverchair959

    Wanted Mencari Penjahit Tudung (9k helai)

    Mencari penjahit kain tudung seragam untuk menjahit 9k helai tudung seragam. Kain kami supply. Lokasi Kuala Lumpur kota metropolitan Keutamaan diberikan kepada yg berpengalaman dan mempunyai ramai pekerja tukang jahit Lokasi KL Lanjut sila hubungi saya di talian 01 4343 4433 Anda hanya...
  17. I

    To Sell Tudung awning diamond & sulam tangan

    Visit blog saya utk produk macam2 ada..khas 4 ladies.........
  18. MNboutique

    To Sell Tudung online

    salam semua warga cg..sy menjual tudung online seperti tudung syria, selendang cotton, selendang jojet dan selendang chiffon..ni antara shawl yg ada kat blog saya..nk tengok stok lain sila pegi kat mnboutique.com
  19. shifa95

    Wanted Tudung pengantin yg cantik2

    kt mn eh area kl or kltn nk cari tudung pngntin yg cntik2 n murah..plis..gtau aku..wuwuwuwu..
  20. man_spaq

    Wanted Survey Tudung

    pada warga CGrians, aku tgh buat servey skrg nih..kepada wanita /gadis / makwe yg cun melecun bila bertudung tu harap dpt laaa contribute k.. aku tgh wat servey pasal tudung...tudung pe yg tgh tip top kat pasaran skrg nih..kira tudung paling latest laaa..Sold out laa... yg biasa aku dgr laa...
Top
Log in Register