azam575

  1. azam575

    [Variasi MBT] Teknik JIMB v1 (Jadikan Ianya Mudah Banget)

    Salam, Ok lah... sbb ado 2-3 teman rapat aku mintak sgt aku bukak tread nie :D so layan jer lah... Teknik nie simple jer... masih menggunakan Indi MBT tapi just 2 indi jer... yg lain kasi buang hehehee :D Aku pon masih demo .... so demo mmg sedap... tak yah story lah.. maybe sbb market tengah...
  2. azam575

    Teknik FIBO ScaledEQ

    Salam, hehehehe.... ari nie nak share satu lagi teknik :D Aku dpt dari ebook dari MAsterHedge hehehehe :D Aku suka teknik nie sbb aku nie sibuk tak leh nak usha trade jer... senang gila 1. Tengok trend 2. Pasang fibo 3. Pasang pending 4. Bior jer... 5. buka mt4... ado utng ... close semua...
  3. azam575

    Teknik Grid :D .. Jom Share

    Salam, hehehe... terasa nak bukak lak Teknik Grid kat sini :D ... so sapo nak share ... meh ler.. Aku pakai teknik nie utk manual trading aku... setakat nie alhamdulillah sebulan dalam 10-25% hehehehe Sapo nak share dulu... setau aku yg guna teknik nie adolah:- 1. AKU 2. hehehe... try...
  4. azam575

    Teknik FIBO Awal Pagi :D

    Salam, Hehehehe... dari nama tread nie.. aku rasa ramai yg dah tahu... so kat sini aku nak bincang ngan korang :D Senang jer.. attach indi yg aku kasi :D tngok apo yg dia cakap tuh :D Masuk seawal 5 pagi hehehehe... TF Janji bawh H1 atas M1 hehehehe :D Bawah nie screenshot indi aku nie...
Top
Log in Register