astro card decoder

  1. cekedut

    To Sell Servis astro yg telah dipotong, tukar ke Njoi

    Aktifkan Dekoder Astro Lama Anda.Yg d potong lebih dari 3bulan. Kpd Njoi Hanya RM90 Sahaja Pkai Decoder, Kad n Piring asal wasap.my/60102033344/NJOI Sekarang!
  2. A

    To Sell Kad Pintar Astro

    Hie semua warga CG.. :D I nak tumpang advertise kat sini..coz tak tahu nak advertise kat maner..I langgan Astro sempena FIFA 2010..dan dah bayar untuk Langganan semua PAKEJ setahun.. Skrg i nak cancelled, bila i pi CS i kata i nak cancelled dia kata boleh tapi wang tidak dikembalikan..so I hanya...
  3. afif86

    To Sell Sambung bayar siaran astro selama 5 bulan shj!!

    salam... saya disini mahu smbung bayar perkhidmatan astro anda utk tempoh 5 bulan... decoder dan piring astro sy sudah ada.. just nak smbung bayar utk rancangan astro shj.. so sy nak kad astro shj. sbbnya sy praktikal dan menyewa di kuantan..Tuan rumah sudah ada set lengkap astro..kecuali kad...
  4. pion

    Wanted Astro kad decoder

    Assalamualaikum Sesiapa ada lebihan kad astro dekoder, sudi2 la juai kat aku ye.. kat umah aku ada dekoder, tp kad aje takde. Kalau ada pape just email me atau ym kitun_kucing:)cgrock Selamat Hari Jumaat. Saidul Ayyam:)
Top
Log in Register