To Sell Sambung bayar siaran astro selama 5 bulan shj!!

CG Sponsors




afif86

Active Member
Joined
Dec 30, 2008
Messages
1,669
Reaction score
1
Points
25
salam...
saya disini mahu smbung bayar perkhidmatan astro anda utk tempoh 5 bulan...

decoder dan piring astro sy sudah ada..
just nak smbung bayar utk rancangan astro shj..
so sy nak kad astro shj.

sbbnya sy praktikal dan menyewa di kuantan..Tuan rumah sudah ada set lengkap astro..kecuali kad shj tiada..

siapa yang nak sy smbung bayar,deposit utk satu bulan akan diberi pada tuan empunya...kot2 laa ada warga cg ada bnyak kad astro,tp xlarat nak bayar semua sekali..hehehe..


berminat boleh sms sy 019-9249533
 
Sponsored Post

voda

Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 23, 2010
Messages
2,322
Reaction score
83
Points
35
hai nk kassi pun tiada bi\ump jer laa
 

afif86

Active Member
Joined
Dec 30, 2008
Messages
1,669
Reaction score
1
Points
25
kalo ada mmber2 xg yg kerap outstation,dan xguna kad astro boleh helo2 aku..xkisah laa kalo korang plan xguna dlm 3 bulan pon xpe...
 

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,352
Reaction score
149
Points
138
idea hebat ni.. tak terfikir lak.. aku tolong tanye2kan kengkawan
 

afif86

Active Member
Joined
Dec 30, 2008
Messages
1,669
Reaction score
1
Points
25
idea hebat ni.. tak terfikir lak.. aku tolong tanye2kan kengkawan
kat CG nie kan semua ada..lagipon bosan jugak duk umah,nk tgk tv mcm haram..nak kena jugak guna astro baru clear..sapa2 yg boleh tlg aku,ak blanja laa korang baucher gnting..wah..gurau jea..kekeke..
 

kaylis

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2009
Messages
8,381
Reaction score
44
Points
70
bukan ker astro dah upgrade security ker skrg ni...kad tu tak leh pakai sewenang2nyer kat decoder selain yg kita reg tu ?
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
48
Points
120
tujuan utk?....fikirkan klau nak guna 5 bulan utk aper?...

baik beli arial booster....takyahlah nak guna astro...
nak pasang pon kena caj...nak buang pon kena caj....
 

afif86

Active Member
Joined
Dec 30, 2008
Messages
1,669
Reaction score
1
Points
25
bukan ker astro dah upgrade security ker skrg ni...kad tu tak leh pakai sewenang2nyer kat decoder selain yg kita reg tu ?
ehh,yeker???dulu ak guna tukar kad ngan mkcik ak leh jea..xtau laa plak skrang..

so dekoder yg ada nie layak dibuang jea ker??
huhuhu..
 

afif86

Active Member
Joined
Dec 30, 2008
Messages
1,669
Reaction score
1
Points
25
tujuan utk?....fikirkan klau nak guna 5 bulan utk aper?...

baik beli arial booster....takyahlah nak guna astro...
nak pasang pon kena caj...nak buang pon kena caj....
errr...ariel booster tu apa siaran dapat??tv biasa ker??
xlaa..saje tnya kot2 ada mmber cg yg ada xguna sgt astro..leh jugak ak tolong pakai bayar...

kalo ak nak guna 5 bulan,langgan baru mmg xberbaloi..hahaha..
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
48
Points
120
errr...ariel booster tu apa siaran dapat??tv biasa ker??
xlaa..saje tnya kot2 ada mmber cg yg ada xguna sgt astro..leh jugak ak tolong pakai bayar...

kalo ak nak guna 5 bulan,langgan baru mmg xberbaloi..hahaha..
tv biasalerr....

cmana nak pakai org punya ekkk...kena bayar langsam lima bulan tu..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register