assignment

  1. onlinetutor

    Assignment Helper

    Do your assignment the RIGHT way. With Professional's help, your assignment is written with experience and quality. Assignment Writing, Research Proposal, Homework... You name it. We'll get you covered. www.assignmenthelper.my Contact Us 011-37766052 [email protected]
  2. mieyz

    Wanted Minta/Upah buatkan assignment tentang kerosakan alam sekitar

    Salam Sejahtera...:"> Aku ada tugasan nak dibuat, tp disebabkan otak aku dah serabut dgn mcm2 benda, aku memerlukan seseorg yg leh setelkan aku pya tugasan. Tajuk tugasan senang jer, nota2 pun aku leh bagi sikit2. Leh carik & copy kat tenet.. Tajuk Tugasan :- Kerosakan alam sekitar adalah...
  3. mieyz

    To Sell Assignment English..Sape blh buat

    Salam, nak minta tolong warga CG... saya bdk baru belajar... sesape yg blh tlg buat sy pya assgment (english)... x panjang, 400 perkataan jer.. sebagai ganti sy akan bagi :- a) 2 akaun file hosting for 1 month b) avira antivir premium key 1 year c) RM 20 Tu je saya mampu...TQ =)
  4. djnaim

    Wanted Upah buatkan assignment - Teori Komunikasi

    ada ke orang buat upah untuk buat assgment?haha stress betul kerja sambil study x menyempat,kalau ada pm2 ek.. tq..:((:((
  5. joned

    Wanted Tolong Buat assignment: Aku bayar upah

    Assalamualaikum & Salam sejahtera.. Sekarang ini aku ada buat part time PJJ di universiti tempatan dlm jurusan sains..Oleh kerana sibuk dengan tugas utama aku seakan tiada masa untuk buat assignment..so aku tawarkan kepada sesiapa yg berminat dan paling penting ada kelulusan dalam bidang yg...
  6. papito

    Wanted Assignment IT - Pembangunan sistem maklumat

    nak tanya, sapa ada contoh assignment pembangunan sistem maklumat yang dah siap dalam bentuk softcopy aku nak beli nih
Top
Log in Register