air conditioner

  1. F

    To Sell Electrolux inverter air cond - 1.5hp (rm1529)

    Viva Grande Inverter Aircon 1.5HP Genius Sleep function lets you program up to 3 different sleep modes and self setting. Your comfortable sleep journey begins at a touch of a button Energy Saving DC INVERTER Provide more energy efficiency and lower noise operation, you will feel comfortable...
  2. blankoguy85

    To Sell Cassette Unit AirCond (6mth Used)

    Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua warga cg Maaf ambil beberapa minit anda untuk saya expose barang yg ingin saya letgo. Di sini ada 1 item untuk di lepaskan.. YORK Cassette Unit 1.5hp (kegunaan 6 bulan - USED Item) * USED Item * Masih Dalam Keadaan BAIK * Reason Jual Nak...
  3. bebolos08

    To Sell Servis Aircond TERMURAH!!! Syarikat BUMIPUTRA!!!

    SINGGAH KE FACEBOOK KAMI! & BLOG KAMI! :D:)paid:)paid:)paid:D
  4. R

    Wanted Buka dan pasang semula Aircond Rumah Area kuantan

    Salam. Mencari orang untuk buka aircond dan pasang smula kat rumah baru. Aircond 1.5hp Pindah dari sg isap ke pelindung Contact saya 012-9817060
  5. faris_sn

    Wanted Buka dan Pasang Air Cond

    Salam, Saya nak cari service BUKA & PASANG AIRCOND dari Seksyen 11 ker Bukit Jelutong Aircond kecik jerk 1 HP kut..rumah bukan opis so far ada sorang bagi quotation sampai RM220 siap..macam mahal gile atau ker memang harga sebegitu So dalam ni sapa ada blh la PM den..:)cgrock
  6. WMComm

    To Sell Servis Penghawa Dingin>> Promosi Ramadhan Sejuk Syawal Ceria™ <<

    As salam. Kami menyediakan perkhidmatan servis aircond. Untuk kawasan selain Bangi/Kajang, boleh call untuk detail. 1.0 Hp Rm100 1.5 Hp Rm150 2.0 Hp Rm200 2.5 Hp Rm250 #Servis penuh indoor/outdoor #Sabtu dan ahad diutamakan Kepuasan dijamin pada harga yang berpatutan. Hubungi 012-6811043...
  7. J

    To Sell Air-Cond System - membekal , pemasangan, pengubahsuai, dan pembaikan.

    SAYA MENAWARKAN KHIMAT MEMBEKAL.PEMASANGAN ,PENGUBAHSUAI DAN PEMBAIKAN = M & E = EXHAUST FAN = FRESH AIR = AIRCOND = AIR-CONDITIONING SYSTEM = STAINLESS STEEL = G I DUCTING = STAINLESS STEEL DUCTING = SERVICE = REPAIR = HOME SERVICE [email protected] 019-3232366 john
  8. Bro_Izantie

    Wanted Pasang aircond rumah

    Salam.. kat umah aku ada set aircond sekehen.. beli kat adik ipar.. buleh tak korang sediakan brapa costing nak pasang menda alah ni kat bilik? siap wiring dan tapak kat luar rumah tu.. sbgai info, aku dok umah tinggi..:D:D:D tq beb!
  9. hafiy

    To Sell AC Power foam - Air conditioner cleaner for house and car

    AC power foam !!! Dealing method: COD Serdang, Seri Kembangan, Alamanda Putrajaya, Bandar Baru Salak Tinggi. Postage seluruh Malaysia, flat Rate : RM 10 !!! Location of seller: Serdang, Selangor Contact method/details: PM / 013-3437736 !! -Busa Berkuasa AC Pembersih penyaman udara yang...
  10. bujanglapok

    Wanted Remote Control Aircond Jenama Midea

    Saya ingin membeli satu unit remote control untuk aircond berjenama MIDEA (Baru/terpakai) .:D Siapa yang ada mohon pm atau text saya; 019-3864590:">
  11. mfs7875

    To Sell Membekal, memasang, mengujilari dan mentauliah sistem mekanikal & elektrikal

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.., kepada semua rakan dan wakil2 dan kontraktor2 sektor swasta, kerajaan dan korporat, syarikat kami ada menawarkan perkhidmatan membekal, memasang, mengujilari dan mentauliah sistem mekanikal dan elektrikal seperti:- -Air-Conditioner dari jenis Split unit...
  12. frad

    Wanted Portable aircond

    as per topic..sy ingin mencari or membeli portable aircond(bukan air cooler) terpakai..kot2 adede sesape nk jual...rojer je,boleh pm harga or offer kt cn je..bajet dlm 500 camtu..ap2 boleh contact sy 0128383824 fuad...kalo boleh area kl sng nk deal...tq
  13. ahib0205

    Wanted Buka dan pasang aircond di Shah Alam

    Saya mencari perkhidmatan buka dan pasang aircond kawasan shah alam boleh tau berapa harga dan bila boleh buat?
  14. S

    To Sell Perkhidmatan Servis Aircond

    Kami dari Energycool enterprise syarikat yang berdaftar dengan SSM menawarkan khidmat servis, baikpulih aircond anda terutamanya di sekitar lembah klang. promosi servis aircond 1hp: RM100! Hubungi: 019-361 2458(imran) 013-703 4556(izham) Web: http://www.energycool.biz :)
  15. D

    To Sell Aircond servicing, plumbing, wiring, painting

    * Service & Install Aircond split unit,casset unit,ceiling & VRV room. * Perkhidmatan memasang & membuka aircond lama @ baru. * aircond baru dan terpakai pun ada di jual,harga mengikut jenis aircond dan h.p(kuasa kuda) * Pemasangan wiring seperti lampu,kipas,hilter dll. * Perkhidmatan...
  16. mr_x6006

    Wanted Kedai Repair Aircond Kereta di Johor Bahru..

    Salam warga CGrians.. Keta Gen-2 aku de masalah leaking air Aircon yg kronik.. ~X( So aku nak tanya, sesaper yg tau kedai service Aircon yg bagus & OK kat JOHOR BAHRU ni.. Harap anda sumer dpt mbantu.. TQ.
  17. khuzuan

    Wanted Peti sejuk, mesin basuh dan air cond terpakai

    kalau kauorang ada nak jual acon/peti ais/mesin basuh murah2 terpakai yg conditian ok aku sedia membelinya Lokasi mestilah lembah klang call aku 019-4728996
  18. eboss

    Wanted Air cond 3 unit siap pasang

    Aku nak beli aircond 3 unit 1 HP siap pasang di Taman Universiti Bandar Baru Bangi hujung bulan nie atau minggu pertama bulan depan. Kalau boleh aku nak brand TOPAIRE. PM aku harga ASAP
  19. WMComm

    Wanted Penghawa dingin

    salam kawan2 semua. :) intro,raya nak dekat.aku nak cari penghawa dingin 1.5hp yang ok.baru bukan 2nd hand. sapa2 boleh cadangkan jenama yang bagus dan harga berpatutan.aku bajet panasonic.ada x dalam rm700-rm800?. :D jika jenama penghawa dingin dah settle,ada sesapa yg area kajang/bangi dan...
Top
Log in Register