3d printing

  1. angah83

    To Sell Servis Percetakan 3D - Keychain, Tag Tudung dll.

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Saya ada menyediakan servis percetakan 3D keychain, tag tudung & lain-lain semurah RM1/gram. Caj 3D design bermula daripada RM20* (* bergantung kepada tahap kesukaran & jumlah masa diperlukan untuk menyiapkan 3D design. ) Dibawah adalah antara hasil 3D...
  2. pogee752

    Wanted Buat housing plastik untuk produk

    salam kawan2. Ada tak sesiapa boleh bantu di mana nak cari kilang atau pengeluar untuk buat housing barangan plastik? contohnya macam housing telefon tu. Aku nak keluarkan produk aku tapi housing yang sesuai tak tau mana nak buat. Minima tempahan berapa ya? contoh produk yang nak dibuat housing
  3. Z

    Ask/Help Servis 3d printing di malaysia

    kat malaysia ni ada company yg dah buat ke? kita hantar design nanti diorang print
Top
Log in Register