kancil biru
Legendary Member

- Messages
- 11,642
- Joined
- Apr 4, 2008
- Messages
- 11,642
- Reaction score
- 1,100
- Points
- 191
thanks ..nice info
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

sekiranya berlaku,bermakna Allah nak uji kita..kalau kita stop zikir maknenye ko hanya beriman sekiranya dapat untung..dapat musibah lupakan Allah sbb tak dapat habuan yg ko minta(wanita mengandung anak tidak gugur,pelaris peniaga)
walau ape pun terjadi ko ttp dpt pahala zikir...x dapat hasil di dunia,tpi kat akhirat pahala bertimbun hasil zikir..Allah itu pemurah..hanya Dia mengetahui sesuatu yg ghaib
sekadar bertanya pendapat..
kalo ada yang amal dalam 5-6 bulan
59. Ya Mubdi’ zikir siang mlm harta bertambah. Baca pd wanita mengandung anak tidak gugur. 470x pelaris peniaga
tapi makin miskin...anak dikandung gugur dan perniagaan bengkrap..
cemana tu? bukan ke leh hilangkan keyakinan dia pada Allah s.w.t bila dia sebelum tu yakin dengan buat zikir macam tu dia akan dapat ganjaran macam tu..:-?
Si pengamal counter dengan selawat tak ? Tau tak apa makna ya mubdi,,,"Sifatnya Dialah yang mencipta manusia dan yang mematikan manusia".
Sebelum amal asma ul husna,,pastikan ada ilmu pengetahuan. Ada nama Allah yang keras dan ada yang lembut dan bermacam2 lagi.