BTC USD 84,563.8 Gold USD 4,140.83
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Not Paying Alamat Server Scam Program

arin_gis

Active+ Member
Messages
4,931
Joined
Feb 18, 2006
Messages
4,931
Reaction score
112
Points
33
Disini aku letakkan nama scam program beserta dengan alamatnya. Tujuannya supaya menyenangkan kita untuk invest dalam program baru yg mempunyai alamat yang sama dengan alamat program yang scam sebelum ini. Jadi korang takperlulah masuk sekiranya diaorang mempunyai alamat yang sama.

Domain Name: 13PERCENTSURF.COM

Registrant Contact:
RegisterFly.com - Ref-R# 28734894
Whois Protection Service ([email protected])
623 Eagle Rock Avenue
Suite #7
West Orange
NJ,07052
US
Tel. +1.19737362545
Fax. +1.19737361355
 
Domain Name: 10PERDAY.COM

Registrant:
10perday.com
Miller ([email protected])
623 Eagle Rock Avenue
Suite #7
West Orange
NJ,07052
US
Tel. +1.19737362545
 
Domain Name: COLDGOLD.US

Domain ID: D9851021-US
Sponsoring Registrar: ENOM, INC.
Domain Status: ok
Registrant ID: 9FF16D3BDC73F138
Registrant Name: Bryan McRoberts
Registrant Organization: none
Registrant Address1: 1986 Flagstaff Ct.
Registrant City: Glendale Heights
Registrant State/Province: IL
Registrant Postal Code: 60139
Registrant Country: United States
Registrant Country Code: US
Registrant Phone Number: +1.6306822615
Registrant Email: [email protected]
Registrant Application Purpose: P1
Registrant Nexus Category: C11
 
Registrant:
TenDaily.com

438 Kuamoo St.
Suite 201
Honolulu, Hawaii 96815
United States

Registered through: BlueHost.com
Domain Name: TENDAILY.COM
Created on: 09-Jun-05
Expires on: 09-Jun-07
Last Updated on: 05-Apr-06

Administrative Contact:
Bungay, Santosh [email protected]
Wizgod Inc.
148 Taravista Drive NE
Calgary, Alberta T3J 4T2
Canada
4035031224 Fax -- 8669483291
 
Domain name: 30dailysurf.com

Registrant Contact:

Michel Labonte ([email protected])
+1.8192468725
Fax:
88 de clericy
Gatineau, Quebec j8t1a8
CA
 
dah scan dah.. abis 50 usd dalam tu
siot tul
 
arin_gis said:
Disini aku letakkan nama scam program beserta dengan alamatnya. Tujuannya supaya menyenangkan kita untuk invest dalam program baru yg mempunyai alamat yang sama dengan alamat program yang scam sebelum ini. Jadi korang takperlulah masuk sekiranya diaorang mempunyai alamat yang sama.

Domain Name: 13PERCENTSURF.COM

Registrant Contact:
RegisterFly.com - Ref-R# 28734894
Whois Protection Service ([email protected])
623 Eagle Rock Avenue
Suite #7
West Orange
NJ,07052
US
Tel. +1.19737362545
Fax. +1.19737361355


tq arin... ni la kegunaan forum yg sebenarnye... nice job that u done...
 
strash_x said:
arin... mana kau dapat info ni?

aku dapat info nie dari trace dari program yang detect IP..

terbaru StormySurf telah menghapuskan alamatnya.

Registry Status: REGISTRAR-LOCK
Registry Status: clientDeleteProhibited
Registry Status: clientUpdateProhibited
Registry Status: clientTransferProhibited
Registry Status: clientRenewProhibited
 
Back
Top
Log in Register