yes 4g dongle/huddle

  1. W

    Wanted Id Yes 4g untuk Dongle/Huddle..

    Salam dan hai semua...nak tanya siapa ade jual id yes 4g untuk dongle atau huddle..?
  2. may4ver

    Wanted Modem yes Huddle

    assalam sy nak cari modem yes ada sapa2 nak jual tak cod puchong, shah alam, kl 0125778002
  3. K

    Wanted YES dongle

    salam kengkawan...ada sape2 nak jual device YES dongle,boleh pm saya...serius buyer...tq semua :)
  4. seanbuas

    Wanted YES 4G Dongle - Device Only

    Salam Warga CGrians sudilah kiranya kepada siapa2 disini yang ingin meng-offer Dongle YES4g Go untuk dijual kerana saya ingin membeli Nak cari 2ndhand je,tapi kalau ada baru yang murah2 pun apa salahnya saya nak beli dongle saja, tak mau yang jual pakej sekali ID kalau ada tu sila2 lah offer...
  5. M

    Wanted -THREAD DELETED-

    -MESSAGE DELETED-
  6. kuLord

    Wanted Used Yes 4G Dongle

    Salam..dh lama mencari yes 4g dongle yg dah guna..seconhand punya..mesti rmai yg ad tpi x guna..baik jual kat den ni..
  7. qarm

    Wanted Dongle YES 4G

    Salam semua, nak tanya, siapa ada nak jual dongle yes, pm ye. Tgh mencari ni. #nk tny sekali, klu beli pakej yg 48, free dongle dan harga hanya rm50 untuk postpaid tanpa kontrak, berbaloi ke? xberapa faham sebab postpaid tp tanpa kontrak tu mcm mana.
  8. epi_san

    Wanted Yes go dongle

    sesape ade dan x gunakan lagi jual la kepada aku mura2... kalau mampu takde la pos mencari doggle kat cni... thank~
  9. Zahar Julietbravo

    Wanted Modem yes

    Salam sejahtera. Ada sape2 nk JUAL MODEM USB YES dgn harga berpatutan? Saya nk beli. Urgent. COD Johor Bahru Terima Kasih
  10. cikgu_nakblaja

    Wanted YES 4G [email protected]

    sy berminat utk membeli jika ada yg menjual dgn harga yg berpatutan dgn kondisi item...sila PM saya...tenkiuu
Top
Log in Register