yamaha lc

  1. Zunan

    Tukar sport rim motor baru

    Salam.. Sekarang nie dalam proses untuk tukar sport rim motor lc yg biasa.. Boleh x otoi2 bg pandangan sport rim apa yang tahan lasak n terbaik.. Bajet dlm rm 350 untuk sport rim.. Sport rim asal depan dah retak kes langgar lubang.. Hu hu.. Terima kasih atas pandangan otai masih berbisa...
  2. Z

    Wanted Urgent!! Mencari Motor Yamaha [email protected] EX5 (Cash)

    Saya sdg mencari motosikal Honda [email protected] LC 135.Sapa yang ada dan perlukan cash segera sila call/sms saya. **Tahun bila tak kisah janji condition terbaik dan standard **tak kisah EX5 High Power atau Dream. **Dokumen lengkap (geran ada) **Saya bayar cash terus call/sms 019-4728996 (zarif)
  3. A

    Wanted Motor Yamaha LC_Cash

    salam warga cg.... sapa ada moto Yamaha LC dan ingin jual segera sila hubungi saya.Saya akn beli byr cash terus. **condition terbaik dan standard **Accident Free call/sms 019-4728996
  4. vry

    Wanted Yamaha LC135 2nd

    assalamualaikum geng2 cg, ada x sape2 nk jual lc 135 2nd? yg dlm lingkungan kos 4k kalau ada. untuk adik aku. kalau ada yg 1st generation yg masih cun ok jugak. area pahang dgn selangor. tq :D
  5. shaiful

    Wanted Yamaha LC135 ES tahun 2009 swap dengan Kawasaki ER6N

    Salam semua,saya nak cari pemilik Kawasaki ER6n yang mahu trade in motornya dengan motor LC ni.Kira nak sambung bayar la... Harap ada yang sudi.
Top
Log in Register