xbox 360 fat

  1. emk4y

    Wanted Minta tlg update Xbox 360 to version 3.0

    ade x sape2 yg bleh tolong update xbox 360 (fat) ambo kpd versi 3.0...ambo ngidam sgt nak main winning eleven 2013 nih...HELP!!HELP!! DH TNYE KT KDAI DIA NAK RM200....WOW..MAHALNYE...thn lepas dh byr dh rm200 utk update baru...xkn tiap2 thn kot... SENANG2 AMBO JUAL JE LA.....
  2. joehem91

    Wanted Controller wireless Xbox360

    sapa ada nak letgo, kalau la bole bawah RM150 and warna putih.nak COD je area kl/selangor yee :D
  3. oldskoolrocka

    Wanted XBOX 360 or PS3 2nd Hand

    Sape2 ade nk jwal xbox 360 or PS3 2nd hand bole la kontek aku.PM aku Xbox 360 tu biar la set falcon or jasper..n xpenah kne 3rd rod.. range price aku bly tawar RM500-600 PS3 lak jgn la penah kne YLOD..huhu..price aku bly bg 600-700 utk set 80GB..if 40GB murah lg la.. Sape2 ade trase da busan...
  4. Senju95

    Wanted Ps3 / Xbox

    asallamuaalaikum aku nak beli ps3 atau xbox tak kisah x box 360 ke apa ke asal kan x box secondhand pun takpe kalau boleh aku nak bawah 700 kalau ada bagi nombor handphone/email nanti aku reply :)cgrock:)cgrock:)cgrock:D
Top
Log in Register