videographer

  1. talking-tshirt

    Wanted Event videographer [CLOSED]

    Salam.. Sy dan group ada nak organise event. Insyaallah pd 16/11/2012 ni. Event berlangsung sepanjang hari. So, sesapa yg berminat utk amik job ni bleh PM quotation pd sy. Harga termasuk montaj dan rakaman penuh dlm bentuk dvd format. T/Kasih :)paid Dah dapat, Ini thread boleh close. thx...
  2. areqim

    Video advertisement for business or Submit URL to 100+ social bookmarking sites

    Anyone who want to find service about want to make video advertisement for business or submit your URL to 100+ social bookmarking sites or neither list your business venture using google places and many more service with affordable and reasonablr price. Where to get this service with reasonable...
  3. L

    To Sell Ingin Mencari Freelancer untuk Settlekan kerja2 anda?

    salam.. berikut adalah service yg saya tawarkan dgn harga yg berpatutan part time driver/ despatch service penghantaran doc settle hal bank ( membayaran bil and any related), jpj ( renew roadtax, lesen dan lain2), LHDN (surat kuasa wakil) or any related kerja yg kena Q kat kaunter...
  4. eboss

    Wanted Videographer - Qmaths video shooting

    Pada 21hb Sep 2011 nie team pengurusan www.qmathsmalaysia.com diminta buat presentation di hadapan 7 orang pengarah2 pelajaran dari pelbagai bahagian. Untuk makluman kaedah qmaths hanya akan nampak berkesan dengan cepat apabila presentation itu dibuat dengan sekumpulan pelajar sekolah tetapi...
  5. frick

    Wanted Videographer utk product promotion material

    Salam warga CG! Urgent! Saya mencari videographer yg berkebolehan utk merakam video utk produk, dimana video ini akan digunakan sbg product promotion material di sales kit, website dan sbgnya. Some details: Produk merupakan sebuah mesin industri bersaiz sederhana (like a stamping machine)...
  6. C

    Wanted Buatkan Aku Video Camni Boleh??

    http://www.youtube.com/watch?v=_ubF9IDEqqs&feature=related Video ni lebih kurang mcm maxis punye iklan lah. Tapi maxis lagi real. Aku cari freelance yg boleh buat vid macam ni. Tak kisah lah ko ade or takde experience ke ape, yg penting ko rase ko boleh. Dan boleh kasik jadi. Product ape? PM...
  7. amir_izzuwan

    Wanted URGENT!!Sape2 pndai wat video simple lam 30-60 saat - service anda diperlukan..

    Aku ade msalah ngan upload video to utube.. Sape2 yg pndai wat video simple2 lam 30-60 saat.. And ade tenet laju untuk upload ke utube.. Sila PM aku..khidmat anda diperlukan.. Bayaran disediakan..(Bncang lam PM)
  8. kawe78

    Wanted Servis Video Korporat

    salam warga CG, ade sesiapa yg produce video utk korporat tak leh bgkn rege n detail pasal chargenya? tq
  9. kodin

    Wanted Video marketing [1video=RM1]

    salam saya perlukan sesiapa yang boleh buat video marketing. bermaksud buat video pastu upload kat laman web video seperti youtube.com. untuk 1 video saya tawarkan RM1 masa video tak sampai seminit pun. video tak perlu unique. klau rajin, apa salahnya :p target start marketing Isnin ni...
Top
Log in Register