vcd

  1. mrvx

    To Sell DVD VCD player built in tv 2nd

    Barang seperti dalam gambar dvd vcd mp3 divx jpeg, built in tv and radio Harga rm150 siap pos Berminat pm tepi
  2. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted CD/VCD/DVD Rosak

    Salam, Remedy ingin membeli CD/VCD/DVD yang telah rosak. Maksud rosak di sini ialah seperti calar, patah, cd/vcd/dvd yang telah lama dan tidak mahu digunakan lagi. Ya..remedy ingin membeli. Tidak kiralah dalam apa juga kuantiti. harga belian adalah seperti di bawah: 1kg-50kg = RM1.20 per kg...
  3. elan

    Wanted Tv lcd, dvd/vcd/cd player, dvd recoder

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.... aku nak cari penjual yang ada menjual barang-barang dibawah, nak dapatkan sebutharga. barang-barang ni untuk pejabat/bahagian aku (kerajaan) di salah sebuah kementerian di putrajaya... aku nak pelawa sekiranya ada ahli cg ni yang ada menjual barang-barang...
  4. tim90

    Wanted Vcd atau dvd atau link akasia bella

    Maaf klu slh tmpt.. Sy mencari akasia bella punya cd dr mula smpi akhir..sape2 nk jual murah Pm sy ye..tq
  5. duan2278

    To Sell Kuliah ustaz azhar

    klo korang berminat dengan vcd agama ni jgn lupa layari http://www.ustazazhar.com dalam tu korang dapat tengok la separuh daripada petikan ceramahnya klo korang nerminat boleh contact ana 013-9435017 duan patah
  6. spidertech

    Wanted Convert tape to VCD/DVD

    Sape yang ade masalah nak convert tape bleh pas kat aku...:D Kos transfer tape to VCD = RM15 (semua jenis tape) Siap Edit = RM45 Kos transfer tape to DVD = RM25 (semua jenis tape) Siap Edit = RM55 Hubungi : Email : [email protected] ym : zackaec No. Tel : 017-3926465 (zarul) Lokasi : Tanjong...
  7. budaktua

    Wanted VCD/DVD IFL Battleground, IFL Championship, UFC Championship

    Den nak carik VCD/DVD IFL Battleground, IFL Championship, UFC Championship.......Kalu ado, koba kek den yo...den ngidam bonar nak nengok cito2 tu...kek astro tak sompek nak nengok, asik2 miss yo....tolong den yo!.... Jazzakallahulkhairrr.... Den kasik pantun yang selalu kono korat.... Kontut...
Top
Log in Register