usb modem

  1. nmryie

    Wanted USB Modem Broadband Celcom Unlocked BARU Harga Borong

    Ingin mencari modem broadband USB UNLOCKED BARU untuk kuantiti banyak dengan harga borong serendah dibawah RM50 seunit.. Kalau ada yang brand celcom lg bagus.. Call/SMS XXXXXXXXX
  2. I

    Wanted USB modem

    salam semua..teman nk tnye kot2 la ade yg nk jual usb modem yg rege bwh 50...klau yg dh unlock lg bgus...tq..:)cgrock
  3. net88

    Wanted Usb Modem Murah

    :D:D bajet dalam RM50 ke..klu yg used pun bole tp cond msti ok lg..aku nak beli..klu ada sesape nk tolak email : [email protected]
  4. anuarul

    Wanted Mencari maxis BB usb modem stick

    Salam, ako mencari broadband Modem USB Stick Maxis (yg macam pandrive bentuknya tu). Sapa² yang dah takguna, tak bayar atau ape2 jelah, dan nak jual dari simpan tak buat apa tuh, boleh la jual murah2 kat ako. Modem ako rosak la.urgent gak nak guna ni. Nak beli memurah je kat sesape yang rasa...
  5. humaira_sb

    Wanted USB Stick Modem murah diperlukan

    Saya memerlukan modem pada harga murah dalam jumlah yg banyak.. Ada sapa2 jd distributor..:) Saya kat Johor.
  6. angah83

    Wanted USB Modem / Mobile Antenna Coupler

    Assalamualaikum.. Aku mencari USB Modem/Mobile Antenna Coupler untuk digandingkan bersama Panel Antenna atau Wifi Antenna. Kepada sape² yg nak jual atau tahu kat mana aku bleh beli bende nie, sila bgtau aku. Maklumat daripada CGrians semua amatlah dialu²kan. :D Kenapa aku nak cari/beli USB...
  7. eishen

    Wanted USB modem Huawei E220

    salam sumer..aku nk carik usb modem huawei yg e220...nk cod tp area ipoh..klu korang ade nk suggest tpt kt ipoh pn ok jgak leh gak aku g usha....tq:)cgrock
Top
Log in Register