usb hub

  1. M

    To Sell Memori Handphone Full?? Macam Mana Nak Setel...

    Pendrive khas untuk Handphone Jenama Transcend -8gb -3.0 usb superspeed -Lifetime waranti
  2. Z

    To Sell Mencari pemborong pendrive cartoon

    salam..saya sedang mencari pemborong untuk pendrive bentuk sprti transfrmers,one piece,camera dslr dan lebih 600 bentuk yg laen.. jika berminat boleh emelkan kepada saya di [email protected] untuk dapatkan quotation harga dan maklumt lain....^__^ MENGENAI PRODUK -WARRANTY 1 TAHUN DARI KILANG...
  3. drexar

    To Sell *New 8GB USB Leather Bracelet ThumbDrive (RM 35)

    USB Leather Bracelet (8GB) - RM 35 Selalu kehilangan USB pendrive? Mungkin ini adalah apa yang cari! Dengan bercirikan gelang, anda boleh memakai USB pendrive anda di tangan. Ia juga boleh dijadikan sebagai aksesori perhiasan di tangan anda. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Dengan kapasiti...
  4. K

    To Sell Wifisky wireless usb adapter

    ‎[WTS]Used wireless usb adapter boleh tarik wifi yg jauh..10dbi antenna(4km) barang mcm baru sebab lame x pakai.. beli da lame tp simpan je.. sape nk bley call..kalau x dpt,msj je..0132248890 cod area perlis..pos buyer tanggung
  5. fnd75

    To Sell WTS - Quick Lelong Dtg Lg!! USB hub + 2 soft teddy

    Assalamualaikum, Hari ni pakcik nk lelong lg secara combo brg2 yg comey lagi cute : 1 unit usb hub unik design + 2 soft teddy (cream & brown kaler) pd harga 35 shj termasuk pos laju. Dlm stok ade 2 aje offer ni, kalu amik 2-2 kira RM 65 aje termasuk pos * usb hub tu boleh pakai kat...
Top
Log in Register