tukang paip

  1. lanntane

    Wanted Looking for Plumber near Old Klang Road area

    nak cari plumber yg berpatutan, area old klang road. mohon PM if ada. thanks.
  2. kiaspectra

    Wanted Mencari Plumber

    Salam Semua, Saya mencari plumber yang boleh bantu untuk selesaikan masalah saya. Dimana plumber tersebut perlu membuat bypass air tangki ke direct ke dapur. Sekarang rumah saya bermasaalah air di singki dapur tak ada. Find out bila jiran buat renovation rumah and dia tutup meter air rumah dia...
  3. LEMANtheMAN

    Wanted Plumber - Teluk intan

    Mintak tolong ada sapa tau no plumber yg sudi berkhidmat utk betolkan meter air pecah dkt area ni? br tgh mlm td sampai sini..tau2 ada problem. Dr mlm td tahan berak sbb air problem ni..serius. help
  4. helmi maryam

    Wanted Tukang paip di Ampang, Selangor

    salam / selamat sejahtera ada tak siapa yang tau, tukang paip di area ampang selangor? paip di rumah saya bocor, nk tolong cari tukang paip leh bantu tak?:D
  5. dookster

    Wanted Plumber tukar kepala paip utk mesin basuh area Subang

    Ingin mencari handyman bagi menukar kepala paip utk mesin basuh dgn harga yg berpatutan @ sesapa yg tau sesiapa yg boleh buat,boleh jugak rekemen kat saya. Terima Kasih
  6. chenoi

    Wanted Tukang Paip dan Simen

    Salam, Mencari tukang simen+paip untuk membaiki rumah..Kawasan Dengkil. Boleh hubunggi saya atau sms.-(0192777226) Hasil kerja mesti tiptop dan ade kualiti. Diperlukan Secepat mungkin.:) Terima kasih.
  7. MyWork

    Kerja Part Time Untuk Sabahan

    Salam, Ringkas citer aku nak cri partner atau sesiapa yang berminat untuk mencari duit lebih secara part time. Aku kdg2 dpt byk offer/projek tp xde masa atau xde kemahiran nak bt. Cth 2 hari lepas aku dpt 3 projek tp terpaksa cancel 2 sbb xdpt nak handle dan jauh(tawau). Rasa rugi pla :(...
  8. A

    Wanted Cari Plumbing Area Ampang/Pandan Indah

    Salam buat warga CG, Sorry tak dapat nak bual atau tulis panjang. Sebab rumah banjir air masuk 9 kaki tinggi. Anak2 aku siap main surf board lagi. Nak join? So kalau ada Plumber yang terer plumbing mai PM aku nooo.. Sinki ni tetiba buat hal pulak. Bukak habis semua takdak sumbat tapi dalam...
  9. A

    To Sell Servis Wiring, Plumbing and Renovation

    salam.. saya ada menawarkan khidmat *pengubahsuaian ruman, ofis,restauran dll.. *wiring n plumbing *grill n awning *ape² la yang berkaitan dengan rumah atau kediaman.. kalau ade sesiapa yang memerlukan perkhidmatan saye nie, call la saye ye.. 019 2770482 hanya di kawasan lembah klang dan ipoh...
  10. ghanizain

    To Sell Perkhidmatan Servis Penghawa Dingin, Plumber, Painting, Cleaning service

    SAG SERVICES ENTERPRISE (COMPANY NO 002002507-H) Perkhidmatan syarikat kami: 1).Service penghawa dingin -cucian biasa dan service berulang -cucian kimia -penambahan gas -membaiki pelbagai jenis penghawa dingin -pemasangan dan pembelian penghawa dingin baru. -Kami hanya menggunakan...
Top
Log in Register