trendline

  1. BudakFx

    FDF - Fibo Dragon

    Bismillahirrahmanirrahim.. Fibo Dragon pacak channel level 76.4% 1st ret tips selang-seli tips harga berpantun 2 kerat cara nak tepek SS 50% ret yg bahaya strategy entry 1---- 2---3,4,5---counter trade
  2. T

    just trend line

    salam.... thread ni diwujudkan untuk membaiki teknik trendline yang sedia ada....namun sebelum tu kita mulakan ngan mukadimah terlebih dahulu.....:D:D:D mesti korang tau konsep trend is ur friend, right:-?
  3. F

    teknik trendline breakout....

    ader sesapa yg gunakan teknik ni? saya ader jumper satu ea yang rasanya sesuai ngan teknik ni tapitak tahu cam mana nak attach nie.....:((:(( nak tanya otai2 forex ape setting yang seswai untuk tf yang kecil2....:D
  4. abc123

    trendline dan fibonaci.. sape leh ajar aku???

    salam.. saya nak belajar lebih lanjut ttg fibonaci dan trendline. harap2 ada insan yg sudi mengajar saya yg byk tak tau nie.. saya dah ada study sendiri dan sedikit sebanyak telah memahaminya namun sy masih perlukan bantuan dr mereka yg lebih arif/tahu.. harap please la ajar saya nie :D :D...
Top
Log in Register