toyota estima

  1. wussa

    Wanted Bumper Belakang Estima Putih

    Salam, minggu lepas ada accident kecil tapi skirting bumper belakang patah dan yang kat depan pun ada rosak sikit. Kalau ada sesiapa jual atau tahu tempat nak dapat pada harga best tolong bagitahu yer. Tak smart keta ni takda skirting :"> ~X( Toyota Estima Putih Bumper depan dan belakang ACR40
  2. S

    Wanted Toyota Estima supercharger 2.5 (A)-komisyen rm1000

    salam warga semua.. saya nak beli kereta Estima supercharge 2.5 (A) model tcr11 dan keatas sekitar tahun 1996-2000. budget saya RM16000.00 cash. kalau korang ada sedar mara/jiran/kawan yang sedang pakai dan mgkn sedang mencari pembeli sila rekomenkan kpd saya.sekiranya saya jd beli saya bg upah...
Top
Log in Register