thermometer

  1. Siddique87

    Wanted PEMBEKAL INFRARED THERMOMTER SEKITAR KL DAN SELANGOR

    Assallamualaikum dan salam sejahtera warga CG. Pembekal infrared thermometer diperlukan. mampu untuk bekalkan dalam kuantiti yang banyak. yang mempunyai syarikat dan kewangan yang baik lagi bagus. pm saya untuk maklumatl lanjut.
  2. D

    Wanted Thermometer brand OMRON untk anak

    Ada ke penjual atau pembekal atau mana2 link yg jual thermometer jenis yg check kat telinga mcm hospital tu, kalau ada harga bawah market atau murah2.
  3. abdul_ir

    Wanted USB Temperature Logger

    mencari yang murah boleh record lebih dari 24jam.. untuk amek bacaan selang 5 minit. sesape tau tempat, sila tunjukkan..malaysia EL-USB-1<<ni contoh je..mana nak beli kat johor
Top
Log in Register