takaful insurance

  1. F

    Cuepacscare. Medical card mampu milik untuk penjawat awam / badan berkanun

    SALAM SEJAHTERA WARGA CG TERUTAMA PENJAWAT AWAM YANG DIKASIHI. Saya ingin memperkenalkan plan takaful medical card Cuepacscare di sini. Hanya serendah RM32+sst untuk individu & RM85+sst untuk diri+pasangan+anak-anak (tiada had bilangan anak) Program Takaful Penghospitalan & Pembedahan...
  2. P_M_L

    Mencari syarikat takaful untuk renew insuran motor LC

    sepeti tajuk diatas, aku dah pergi tanya beberapa syarikat takaful untuk renew insuran motor LC aku tapi semua syarikat tersebut xnak buat sebab diorang kata motor LC ni panas..:(:( insuran P&o je yang nak buat, tapi aku nak support takaful.. adakah agen2 takaful yang dapa tolong aku renew...
Top
Log in Register