t-shirt polo

  1. Jedi

    Wanted Baju t-shirt berkolar murah2

    Salaam. :"> Polo atau Hackett pun ok juga. Mana tahu ada penghabisan stok. Nak sambar lima(5) helai. Sebelum ni ada la seller jual RM20 sehelai. Kite sungguh2 nak beli tapi tak dilayan; duit kite tak laku kot.
  2. E

    To Sell T-shirt Supply Printing & Embroidery Silkscreen,Cap,F1,Polo lacoste

    hi we are E-print enterprise. we are in the fashion industry doing printing , emboss , embroidery with quality t-shirt. we also sell round neck, Polo lacoste , t-shirt , F1 shirt , Uniform , Former & microfibre. please call us at 0172057797 or 0173372999. look for Mr ong for the best price...
  3. FirdausCoway

    Wanted Baju polo high quality! Warna putih size M

    Salam, Saya mencari baju polo high quality fabric yang sama macam ini http://kualalumpurcity.olx.com.my/polo-tee-malaysia-iid-91333687 ini setahu aku, itu adalah sama seperti di http://www.mypolomillionclub.com aku pergi checking HQ dia di kota damansara, alamat tu dah takde kedai tu...
Top
Log in Register