spare part

  1. nasuha_2007

    Wanted Kereta Scrap Singapore - untuk spare part

    Kepada pemilik2 keter scrap yang nak tolak sbb kete dah tak pakai lagi. Daripada biar tersadai boleh la jual untuk wat duit raya. Sila pm kat saya dengan maklumkan model kereta & tahun. Apa2 model pun diterima. Apa2 nti kita boleh berhubung melalui wassap.
  2. Deenz Work

    Wanted Inner pillar utk kancil petak 660

    Assalamualaikum warga CG. Saya mencari inner pillar utk kancil petak 660. Dah try tanya banyak kedai aksesori, tapi semua takde jual. Nak beli kat kedai aksesori perodua, tak tau pula kat mana kedainya. Siapa ada inner pillar ni, atau tau kat mana boleh dpt, mohon pm/whatsapp saya.. pertolongan...
  3. Ibn Raffar

    Wanted Mencari kedai sparepart handphone lembah klang.

    Salaam. Seperti tajuk, ambe sedang mencari kedai sparepart untuk baiki sendiri handphone anak saudara ni. Brand lenovo. Sesiapa boleh kongsi diucapkan jutaan terima kasih.
  4. ramos

    Wanted Asus Zenfone 4 faulty motherboard

    Mencari asus zenfone 4 yang rosak motherboard sahaja..nak buat sparepart..kalau ada sila pm atau whatsapp 017-9002825. :)cgrock
  5. zaimi2

    Wanted Spare part Samsung Galaxy Note 10.1 n8000 dan spare part lain

    saya nak beli EMMC dan sparepart2 lain siapa [email protected] yang jual di malaysia ya? tgh cari sparepart samsung galaxy note 10.1 n8000 kedai charge sampai 300 utk baiki mana tahu ada sparepart murah..cuma upah pasang je
  6. abe9071

    Wanted Yamaha 135 lc dan spare part

    ada x dalam cg ni yg jual sparepart racing untuk 135lc?? sy jgk bminat untuk bli 135lc yg nk d jual pd hrga rm4000 ke bwah.. klu lbih skit2 2 blh d pertimbngkn....:)cgrock:)cgrock
Top
Log in Register