sony ericsson

  1. F

    To Sell [WTS] Sony Xperia TX (used)

    Item(s): Sony Xperia TX used [ori dynamic set] Package includes: full set as puchased Price: RM 850 ONLY (nego) Warranty: Until Januray 2014 Dealing method: COD, postage Location of seller: Melaka Condition: As same as pictures attached! Contact number: 017-9775791 SERIOUS BUYER PLEASE !!:D
  2. skywalker89

    To Sell (WTS) Sony Ericsson W8

    Aku let go 1 bijik Sony Ericsson W8. Reason : dah beli handphone lain dan dah tak guna handphone nie.. Condition : 9/10 (standart second) Android Version 2.3.7 Firmware dah upgrade : CM GingerDX v019 Memory Card 4GB Charger bagi sekali. Boleh tgk kat sini untuk spesifikasi yang lebih detail ...
  3. W

    To Sell SOLD!!! [WTS] Sony Ericsson Vivaz U5 8MP

    set with full accessories (see attachment) unused warranty card (valid until 24/11/2012) garmin gps ready with latest malaysia+singapore map price is negotiable call or sms if i dont pick up phone cod near putrajaya/cyberjaya/b.b.bangi/kajang area reason to let go: upgrading to new phone :D...
  4. mijiemobile

    To Sell Handphone 3g lego murah murah

    Salam smua warga CG.Saya ada beberapa model hp untuk dijual murah2 untuk clear stok.Kebanyakan hp yang sy pamerkan disini hanya ada 1 unit shj.Jadi SIAPA CEPAT DIA DAPAT.Pembelian digalakkan secara COD - area sekitar kota bharu.Kalau yg jauh tu boleh wakil pada kwn2 area kb. SONY ERICSSON CYBER...
  5. MalaysiaLubang

    Sony Ericsson Raya Merdeka Sale 2011

    Sony Ericsson Merdeka Sales 2011 Check out this incoming Sony Ericsson merdeka sales! Whereby now you all will get a special discount on some of the best gadget ever offered by Sony Ericsson! Choose from their package of Live view + dual USB charger, Bluetooth headset + dual usb charger and...
  6. adela1183

    To Sell [WTS]Brand New Sony Ericsson Satio Red ~ 1 yr Warranty

    Ada sebijik je Sony Ericson Satio Red AP set baru nak jual :D Warranty 1 tahun Harga RM1080.00 + Pos RM6 Market Price RM12++ 014-7268481 more pics: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_%28idou%29-pictures-2683.php Spec: General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network...
  7. cariemas.com

    Wanted Handsfree Sony Ericsson

    Salam. Handsfree aku bru je rosak time tdo mlm tdo. Aku nak tanye la sape2 yg tau rege standard bg handsfree sony ericsson ni? Xleh nk tdo aku kalo xde benda ni mlm ni. Huhu Aku dh cari kt Google tp mcm x jumpa la pulak, maklum aku x bape reti sgt gune pakcik Gugle ni :((
  8. P

    To Sell Sony Ericsson Aino (Baru)

    Specification Network 2G GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G HSDPA 850 / 900 / 2100 HSDPA 850 / 1900 / 2100 Aino (a) for Americas Display Main TFT capacitive touchscreen, 16M colors, 240 x 432 pixels, 3.0 inches 2nd no Memory Internal 55MB Card Slot microSD (TransFlash), up to 32GB, 8GB included...
  9. S

    To Sell Online Store handphone seperti Nokia, Blackberry, Sony ericsson

    Lawatilah agora.my kami dsini menjual handphone seperti nokia,blackberry,sony ericsson dll... selain itu kami mjual camera digital,camera slr, laptop, desktop dll... sebarang pertanyaan bleh Pm sy ataupon live chat agora.my Enjoy :)
  10. Syracusex

    To Sell BUY > Sony Ericsson K850i SAHAJA ! :)

    Assalamualaikum. Tak tau la pernah orang buka thread kat sini nak beli barang ke tak. harap maaf kalau salah tempat. kalau salah tempat. minta admin/mod tolong alihkan thread ni ke tempat yang sepatutnya. minta tolong sangat jangan del, just ubah je eh tuan? hehehehe. Saya nak beli second hand-...
  11. S

    To Sell Sony Ericsson XPERIA [email protected]$300, Apple iPhone 3GS [email protected]$230 and other phones

    OFFER:Buy 2 Get 1 Free Please contact: Charles Laurel Email : [email protected] Email : [email protected] TALK COMMUNICATIONS LIMITED is a recognized distributor of various consumer electronics.we are one of the leading mobile phone distributors.we are legitimate registered company...
  12. dude

    To Sell [WTS] sony ericsson k550i cybershot (Used)

    Item(s):Sony Ericsson K550i Cybershot handphone (Used) Package includes: box, charger, cd and 1GB memory card. Price: RM290 (nego) Warranty: 1 week personal warranty Dealing method: COD Location of seller: shah alam,puchong,cyberjaya or equine park Contact method/details: sms or call /...
  13. dude

    To Sell [WTS] sony ericsson k550i cybershot (Used)

    Item(s):Sony Ericsson K550i Cybershot handphone (Used) Package includes: box, charger, cd and 1GB memory card. Price: RM290 (nego) Warranty: 1 week personal warranty Dealing method: COD Location of seller: shah alam,puchong,cyberjaya or equine park Contact method/details: sms or call /...
  14. Usahawan Muda

    To Sell Handphone AP Set Untuk Dijual (Nokia dan Sony Ericsson)

    Hai warga CG.... Disini saya ada menjual handphone jenama Nokia dan Sony Ericsson... Saya tidak menyimpan stok dan tidak mempunyai kedai fizikal Kedai maya saya adalah diLELONG Sila deposit 10% daripada harga HP yang dijual untuk mengelak pembeli palsu. Sila beri perhatian bahawa harga HP...
  15. faried_u17

    To Sell [sold]---->SONY ERICSSON BLUETOOTH HANDSFREE

    pakej termasuk: Stereo Bluetooth Headset HBH-DS970 Charger User Guide Carrying Case extra penyumbat telinga :D ape yang menarik tentang set ni: -When phone rings, BT display shows the name or number of caller - excellent audio quality for stereo music and call handling with fast automatic...
Top
Log in Register