skybox f5

  1. muhammad82

    Wanted DONGLE WIFI Skybox F5

    Salam smua....ada agen yg jual dongle wifi skybox f5?....terima kasih
  2. oldskoolrocka

    Wanted Ingin membeli Skybox F3/F5 2nd hand

    salam.den mencari skybox f3/f5 2nd hand.mau 2 bijik.kena harga angkat terus.urgent kalau ada yang nak jual 2nd hand whatsapp saya .no phone ada kat bawah ya terima kasih
  3. muhammad82

    Wanted Remote skybox f5

    Salam semua, kat mana nak beli remote skybox f5?
  4. NoobFTT

    Wanted Skybox F5/F5s

    Hi CGrians... Den ni NOOBies :eek: Den ni berhasrat nak beli skybox ni.. den nak tanya sapa yg ada jual skybox ni.. apa beza f5 dgn f5s ni.. channel apa yg boleh dapat?? nak langgan kt sapa channel tu? bulan2 bayar kat sapa? cline tu benda apa? :-? :-? Kalau boleh den nak yg COD...
  5. A

    Wanted Skybox F5 remote Control

    sape ade jual area penang :(( pos laju dah cuti :((
  6. kelempap

    Wanted Skybox F3/F5

    baru or second...seller yang ada stok bole pm..or wasap 0I7 255 2592..
  7. K

    Wanted Openbox x5 pro/super 2nd

    salam cgrian.. kalau ada rakan2 cg yang ada openbox x5 pro/super tak pakai dan berhajat nak jual boleh pm saya harganya.. condition body tak kisah sangat.. yang penting openbox berfungsi dengan baik.. mesti complete set dengan remote ye :D kalau boleh harga tu bukan macam harga baru la ye...
  8. mhar_2086

    Wanted Agen Skybox F3, F4 & F5 + siap pasang

    Assalamualaikum Sape2 nk tolong pasang seperti perkara di atas, boleh PM saya harga terbaik (nak tgk @strok full pakej).. kalau ada testimoni dari previous customer, lagi cantik. Area Tanjung Malim. Sekian. Terima kaseh
  9. D

    To Sell Skybox f5

    Menjual Skybox Decoder F5 yang Terkini di Pasaran sebagai Alternatif kepada xTROx. Cara alternatif untuk menonton siaran TV berbayar dengan harga yang murah dan berpatutan. Dapatkannya sekarang dengan membuat tempahan. HANYA RM580 SEKALI BAYAR SAHAJA.. -Harga termasuk 1 TAHUN PREMIUM LINE...
  10. selipar2010

    To Sell Remote je ade stok.USB wifi..kotak F5s, F4s bleh masuk simkad, A6, V7&V8..mytv pn ada

    Remote je ade stok.USB wifi..kotak F5s, F4s bleh masuk simkad, A6, V7&V8..mytv pn ada Salam to all Saya ada 1 ketul power board f3....stok x abis jual kt customer offline...sblm ni ramai yg cari:)) sape2 kotak langit rosak power board bleh tukar DIY je:D Harga : RM45 ...nk nego pm den:D...
  11. millionman

    Wanted Skybox f3 or f5 + cline 1 year

    macam tajuk diatas... aku nak beli skybox + cline 1 tahun... so mnx tolong recommend kn kt aku seller yg terbaik.. :D
Top
Log in Register