simen

  1. moscowz

    Wanted Rapid Hardening Cement

    Salam. Warga2 CG, mintak tolong aku mana nak cari Rapid Hardening Cement yang bag punya (macam dalam gambar). 25kg/bag ke 50kg/bag ke. nak dalam 20bag kalau 25kg/bag. Nak guna dengan kadar segera. Harap boleh bantu... :)cgrock
  2. baldi biru

    Wanted Batu bata, simen, pasir dan tiles utk renovate rumah

    Salam...aku newbies kat CG ni...sorry klu aku open thread kat section yg salah.. Point utama aku nak tau klu2 ade member2 kat CG ni tau mana2 lokasi kat KL yg jual tile(floor), bata, pasir, simen dgn rege yg pada korang murah.:):)cgrock
  3. old_code

    Wanted Construction Item Needed - 1 Unit Simen Mixer & Engine diesel

    Assalamualaikum, Aku ngah cari satu unit simen mixer @ concrete mixer, Diesel Engine (2nd Hand la)....area Kuala Lumpur - Sungai Buloh... Pm aku jika ada saper2 nak tolak.... Tq
  4. U

    Wanted Pembekal simen dan besi

    Good day all.. Kami baru dapat tawaran dari luar negara. Sebenarnya ada lagi yg lain, tapi kita try tgk yg nie dahulu ok. Jika ada member CG yg ada contact ataupun source leh la shear dgn kami. Pls give me an offer for cement and iron I need different types of cement I need different...
Top
Log in Register