shipping

  1. fsqtrading68

    Wanted Mempunyai lesen AP tiles dan toilet, berminat nak bekerjasama dgn shipper

    sesiapa yang ada sykt SENDIRI yang ada ada import permit untuk: 1. TILE 2. TANDAS yang berdaftar , yang berminat nak bekerjasama dgn shipper, boleh lah berhubung ngan saya ( buat masa ni PM je dulu )@ emel ke [email protected] , nyatakan nama company, alamat, ngan no contact...
  2. kagura949

    To Sell Abe maju enterprise - pembekal dan pelbagai servis

    Membekal bahan binaan,alat sistem mencegah kebakaran,mesin dan kelengkapan bengkel,bahan bacaan,kelengkapan pejabat&kediaman,alat ganti bot & kapal,membekal peralatan merin,membekal makanan & minuman,perkidmatan & penyelenggaraan mesin & kenderaan,membuat kerja mencuci bangunan dan mebersih...
  3. J

    To Sell Kapal Lanun Untuk Disewa (Charter)

    Salam.... Kepada sesiapa yang nak sewa kapal lanun untuk seisi bergambar atau nak buat meeting atau nak buat majlis akad nikah dalam kapal atau nak bawak family cruise ker.. ha kami sediakan sebuah kapal untuk korang yang berminat.. sewa tak mahal... jom kita layanzzzz berminat nak sewa pm...
  4. T

    Wanted Vessel shipping company service

    hi anyone with vessel shipping company , do let us know. to carry cpo and cp10 from indonesia to chennai and port klang. email to [email protected] thanx
Top
Log in Register