sewing machine

  1. tr4falgar

    Wanted Mesin Jahit 2nd hand

    Salam, Ada seorg kawan aku sedang mencari 2 buah mesih jahit 2nd hand, kalo boleh dia nak pegi tengok dlu..dia boleh pergi dari area Sg.Buluh hingga ke slim river sahaja...kalau ada dekat area lain, sila beritahu aku..aku akan tanya dengan dia, samaada bole pergi atau tidak.. ni model mesin...
  2. Sham7095

    Wanted Mesin Jahit Mini

    Sape2 yg taw kat mane jual bende ni..tlg bgtaw aku..nk gne sgt ni..huhu :D
  3. hair

    Wanted Mesin jahit second hand

    salam... kawan2 sapa yg nak lego mesin jahit singer atau raleigh boleh PM aku ya....:)
Top
Log in Register