servis pasang antenna tv

  1. mangkau

    To Sell MYFREEVIEW TV DAN TV SATELITE : Servis Pasang Dish, Mytv dan siaran Tv Percuma

    kami menyediakan perkhidmatan pemasangan disc utk TV satelite Local dan Luar Negara(ku band/sband/cband) dan MYTV digital cal/wassap/sms 0169009675/0104654481 1.Pemasangan Disc Baharu 2.Pindah Rumah/Pindah Lokasi Disc semua alatan/barang ada dijual termasuk disc UPAH ANTARA RM80 hingga RM150...
  2. degaOne

    Wanted Servis pasang antenna TV area Shah Alam

    Salam .. Ada sesiapa sini yg buat perkhidmatan pasang antena tv tak? .. atau pun yg tau nombor contact org yg leh buat service tu, klu kena dgn harga sya bercadang nak pasang kat umah di seksyen 20 shah alam .. asik berebut astro je dgn anak bini nak tengok berita pun susah so baik pasang antena...
Top
Log in Register