screen protector

  1. nash007

    Wanted Handphone tempered glass screen protection

    salam... mcm tajuk... mana nak cari satu utk model xperia zR? cari2 pny cari tak jumpa...letih den... kalau ada kat cg ni tlg2 la ye... ty
  2. eunos

    Wanted Baiki Samsung Note 1 screen crack

    Assalamualaikum, nk tnya sape2 tahu klu nk tukar screen note 1 brp..? HP masih boleh digunakan cuma crack di bawah sebelah kanan je. sekian terima kasih..
  3. senyum

    Wanted Asus Padfone Infinity MATT Screen Protector (Pad + Fone)

    As salam Mcm title, sy tengah cari screen protector utk ASUS Padfone Infinity. Satu untuk fone, satu utk pad. Sy nak yg matt. Kat kedai yg sy beli tu dia tak ada MATT pnya. Pastu ada yg fone punya je, pad pnya tak ada. So sy tangguh dlu la (malas 5-6 kali beli screen protector, MEMBAZIR)...
  4. nash007

    Wanted Screen protector

    tlg masuk jap sesape yg ada jual skrin protector yg tak berminyak... nak beli borong...malas nak g kedai tgk... nnt laen yg ditgk plak...:)):)):))
  5. moscowz

    Wanted Screen Protector Handphone Samsung Note 2 Mini A7100 4Inch

    aku ingin mencari screen protector untuk hp samsung note 2 mini (A 7100) seperti di dalam gambar dibawah.. masa beli screen protector nye kecik je.tak full screen.. tanya kat kedai mahal pulak. kalau ade sesape jual pm/komen kt sini pun tak pe.. Thanks! :)cgrock
Top
Log in Register