satellite receiver

  1. zackduyung

    Wanted Vu solo pro tv box (2nd)

    saper2 minat ada vusolo PRO nk dilepaskann linux basee operation samer mcm DM dan sewaktu denganyer kondisi marveloss mcm noraDanish sip skali kotak FULL sET berminat boleh whatsaap no YELLOW town dibawahh
  2. crazystuff

    Wanted Thaicom 5 Installation

    Salam semua. Saya nk install thaicom 5. Skrg nie nk tya, dish [email protected] blh pakai blh pakai kat kawasan perak? LNB [email protected] blh pakai? Klu blh bg TP list, dialu-alukan..:)cgrock:)cgrock tlg sikit.. IPTV utk kwn2 sme coming soon dari saya! RM340 je SIAP SEBULAN!
  3. paktuafx

    Wanted Dreambox DM800hd SE 2nd

    Salam semua pada warga CG. Saya memerlukan decoder dreambox dm800hd se 2nd, pada sesiapa yg rasa nak upgrade ke kelas yg lebih tinggi tu bleh la jual kat saya. Tgh mencari ni.... pe2 hal leh pm saya :)cgrock
Top
Log in Register