BTC USD 47,903.1 Gold USD 1,754.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

safety shoes

  1. U

    Wanted Kasut keselamatan / Safety shoes

    Salam warga cg.. Macam tajuk di atas, sapa2 yg ada kasut tu dan nak tolak murah2 bleh pm saya.. klau bleh condition masih ok lg, berkualiti dan masih bleh digunakan dlm jangka waktu yg panjang.. hehe.. klau bleh letak harga skali dgn pos.. sy skrg dkt sabah.. saiz: uk7/us8/42.. prefered yg...
  2. shah_azli

    Wanted Safety boot 120 psg

    as salam warga CG ada sape2 kat sini supplier safety boot? kuantiti lbh krg 120psg bajet dlm rm70 nak yg patern cntik skit la (mcm dlm gambo)..xnak yg patern klasik.. kalo ada pm kwn no phone ye..x pn whatsapp kwn 0.1.9.7.5.0.1.6.9.1 kalo ada gambar sample & harga lg bagus urgent.. nak quotation...
  3. A

    To Sell Pelbagai Barangan Keselamatan dengan Harga boleh Runding

    saya adalah supplier Safety Product/Produk keselamatan terus dari kilang. Ada sesiapa berminat untuk mendapatkan senarai harga boleh menghubungi saya.(Office di puchong) Contoh Barangan : - Safey Aid Kit - First Aid Refill - Safety Vest - Boots - Safety Helmet - All Gloves - Kong Gloves - Rain...
Top
Log in Register