rubber stamping

  1. insyi©

    Wanted Rubber stamp

    referring to thread title... "kat mana nak dptkan rubber stamp camni?" menarik kan? :D ada sesapa tau tak mana dpt? harga brp RM? atau kalau ada kwn2 yg ambik tempahan buat bendalah ni.....blh PM akak.... nak sebijik mcm dlm FB tuh....dr segi jenis font dan icon.... :D :D
  2. may4ver

    Wanted Nak buat cop nama (rubber stamping)

    Salam nak tnya sapa buat cop syarikat yang macam style pejabat pos tu sbb nak tulis form tak larat la klu ada cop tu sekali cop jer kan
Top
Log in Register