renovation

  1. Saiful Adli

    To Sell Kontraktor Binaan Negeri Melaka

    Saya kontraktor am bangunan, rumah dan renivation dari Melaka. Salan Perkenalan Salam Ukhwah. Kepada semua yang mencari kontraktor untuk pembinaan rumah, pagar, longkang, setor, parking dan nak tambak tanah boleh hubungi saya 0178848290 untuk maklumat lanjut
  2. hafizul4158

    To Sell Ubahsuai rumah/pejabat, plumber, electrical

    KAMI MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN - ubahsuai rumah dan pejabat. - Kerja kerja paip (Plumber). - Mengecat rumah dan pejabat. - Plaster siling rumah dan pejabat. - pasang partation. - Tukar dan pasang pintu dan frame. - Tukar dan pasang tingkap aluminium. - Baiki bumbung rumah dan pejabat...
  3. M

    To Sell Wainscoting - Hiasan dinding rumah anda

    -Carpenter King- APA YANG KAMI TAWARKAN - Wainscoting - Pengubahsuaian / Renovation - Pemasangan Tiles - Memasang dan membina...
  4. suprol

    Wanted Office renovation (wall partition)

    Salam Semua. Nak tanya mana-mana kontraktor area Kemaman/Kuantan/Terengganu yang boleh buat keje2 opis renovation lokasi Kemaman (Kemaman supply base) BQ for 20’x40’ cold room in exxonmobil warehouse 9&10 1. Main structure - Frame & wall panel material: fire and sound (F&S) panels with ½”...
  5. Sailor3869

    Wanted Mencari Kontraktor TNB and Renovation

    Salam, Saya mencari kontraktor-kontraktor yang berpengalaman dalam kerja merentang kabel voltan tinggi yang berdaftar sebagai kontraktor TNB dan Suruhanjaya Tenaga untuk berdaftar sebagai kontraktor di sebuah syarikat multinasonal. Saya juga mencari kontraktor renovation juga untuk satu...
  6. D

    Wanted Kontraktor untuk buat ubahsuai kedai

    Salam, sapa2 yg kenal dan tahu atau memang ada menjalankan perniagaan membuat ubahsuai kedai termasuk partition,display box dan seumpamanya. Boleh tak bagi sebutharga kat sini. secara menyeluruh bagaimana perkiraan harga, samada perkaki persegi ke, atau lain2 kiraan. aku nak anggaran secara...
  7. 1305

    Wanted Timber wall clading installer

    Sesiapa yang ada kepakaran n pengalaman memasang timber wall clading, sila bagi harga anda bagi 1 kaki persegi atau ikut perkiraan biasa. nak yang betul2 berpengalaman sbb ni banglo RM3 juta punya finishing.kayu semua main cont supply. nak manpower sekali ngan peralatan pemasangan sahaja...
  8. M

    To Sell Mencari Kontraktor Renovation Rumah @@@ Skudai, JB

    Salam semua... Saya ni silent reader kat CG ni... Dah lama dah... Dulu dah register, tapi dah xingat dah username and email yang digunakan... Alkisahnya... Saya ada plan nak extend rumah saya dekat area SKUDAI JOHOR... Currently single storey corner lot... So saya nak extend kat bahagian tepi...
  9. D

    Wanted Tolong rekomen..nak buat renovation, umah baru beli

    ada siapa2 warga CG dok area rawang, penah renovation umah baru, aku baru beli umah teres 24X75, pastu nak laa buat plaster syiling, table talk..leh rekomen tempat atau org yg leh buat dgn kemas, dah harga paling terbaik..hehhehe...murah lerr...:D
  10. rauzan

    Wanted office renovation (carpet n chair)

    Hi All, Ada projek ni...sapa maw bt? tukar carpet office area lebih kurang 484 sq/ft, Tukar kerusi office 4 biji ja... Office location : KLIA. More info? Bg no or email...nnt aq whatsapp or email gmbr ofis. Xpat attach gmbr cni sal on9 n post bnda ni gna Nokia 3310 enginereed version.
  11. D

    To Sell Contractor Furniture & House Contruction (Extend)

    ini photo-photo project yang kami buat Lokasi: Kedah (sungai petani) Our service area: SP, Prai (Butterworth), Pulau Pinang Furniture Part
  12. MyWork

    Kerja Part Time Untuk Sabahan

    Salam, Ringkas citer aku nak cri partner atau sesiapa yang berminat untuk mencari duit lebih secara part time. Aku kdg2 dpt byk offer/projek tp xde masa atau xde kemahiran nak bt. Cth 2 hari lepas aku dpt 3 projek tp terpaksa cancel 2 sbb xdpt nak handle dan jauh(tawau). Rasa rugi pla :(...
  13. R

    To Sell Kitchen Cabinet ,Wardrobe and Renovation Promo

    Kitchen cabinet & Wardrobe promotion. Sliding wardrobe with anti jump full height RM300 per foot run Kitchen Cabinet melamine Base cabinet RM160 per foot run Kitchen cabinet melamine Wall cabinet RM110 per foot run Tv cabinet with back panel RM280 per foot run For another item quotation you can...
  14. A

    To Sell Servis Wiring, Plumbing and Renovation

    salam.. saya ada menawarkan khidmat *pengubahsuaian ruman, ofis,restauran dll.. *wiring n plumbing *grill n awning *ape² la yang berkaitan dengan rumah atau kediaman.. kalau ade sesiapa yang memerlukan perkhidmatan saye nie, call la saye ye.. 019 2770482 hanya di kawasan lembah klang dan ipoh...
  15. eboss

    Wanted Contractor area Kajang Bangi yg leh start job ASAP (painting,wiring,renovation)

    Aku nak renovate buat beberapa bilik kat REKO SENTRAL...kedai tu kedai baru..apa pun tak ada...so aku nak 1 orang saja yg urus...cat lantai (kalau ada budget mungkin leh pasang carpet) lampu, partion, wiring dan lain2 kerja beraitan. Call aku 0133197008
  16. denyo

    To Sell Renovation and wiring

    salam 1malaysia. saya ada memberi khidmat sesiapa yg nak renovated rumah atau repair. wiring rumah bole hubungi saya. saya mempunyai khidmat kerja yg baik dari warga indonesia yg berpengalaman. harga yg berpatutan :D berbandingkan dgn harga contractor cina.:mad: sila hubungi saya 012-2612944...
  17. silverchair959

    Wanted Khidmat Renovasi Pejabat

    Salam semua warga CG... Saya ingin mencari sekiranya ada warga CG yg menawarkan perkhidmatan renovasi pejabat seperti pintu cermin 'tempered', 'tile', 'partition' dan lain2... Sekiranya ada yg menjalankan bisnes ini bolehlah memberitahunya disini agar tindakan lanjut dapat diambil... Untuk...
  18. pakaji

    Wanted Memerlukan kontraktor untuk kerja-kerja pembinaan kedai

    Salam Ada sesapa tak kat sini yang berminat untuk mendapat kontrak kerja renovation, civil engineering dan kerja-kerja am bangunan yg lain, sila pm saya. Kami akan pilih yg berkelayakan dan mampu menyiapkan kerja dalam masa yg ditetapkan.. Kedai baru kami ni adalah prototype kepada kedai-kedai...
  19. mfs7875

    To Sell Air-Cond System - membekal , pemasangan, renovation dan lain-lain servis

    salam... ada sesapa yg nak beli n pasang aircond??? servis pun ader gak. saya cover area sepang, nilai, banting, gombak dan k.l. kitorg ni tgh wat projek installation aircond VRV (sistem yg leh dikatakan paling canggih wat masa ni) system kat bandar enstek kat klia tu. jadi sementara kitorg...
Top
Log in Register