printing business card

  1. M

    To Sell Design, printing & website service TERMURAH!

    Assalamualaikum wbt. Kami ada menyediakan servis Design & printing for namecard, logo, flyer, etc. Untuk apa2 pertanyaan : Whatsapp 019-8414469 Facebook page : /3PixelDesign Visit us www.domain expired Big thanks.:)cgrock:)cgrock:)cgrock
  2. K

    Wanted Tempat print business card

    Assalamualaikum... Nak tumpang tanya, kat mana agaknya tempat ada buat print business card siap boleh emboss/deboss... Pastu yang boleh buat print letterpress business card... Siap dgn pilihan paper yg smart2 mcm cotton paper ke cream paper ke... Area kuala lumpur... Kalau ada sesiapa tahu...
  3. hackerz6

    Wanted Nak buat custom biz kad URGENT!

    Salam kawan2 CG. Saya mencari sesiapa yang boleh menerima tempahan custom biz kad secara urgent yang ada hot stamping.tempah esok siap pagi lusa. details biz kad adalah spt berikut : Biz kad 1 : (1 box) -Printing dpan belakang -Saiz standart -Round corner -Tulisan Gold yg timbul sedikit...
  4. E

    Wanted Servis Printing bunting, sticker, business card & flyers

    salam Nak tanya printing sape bole supply utk 1)flyers A5 size (1000 keping) warna depan belakang 2) Bunting Siap kaki 3 keping (Standard size) 3)Sticker (100keping) - design aku bagi 4)Business card 2 kotak boleh bagi quot yang ter murah [email protected]@Call 0193389946
  5. A

    Wanted Transparent business card (plastic)

    salam sejahtera. saya mencari mana2 company printing yg sediakan printing untuk bisness card transparent, nak kuantiti bnyk jugak ni. contoh transparent: sila pm saya ya.
  6. A

    To Sell Printing Business Card 2 boxes free 1

    harga termasuk design dan penghantaran. west malaysia only :)
  7. SharmCos

    Wanted Sticker Business Card

    Assalamu'alaikum Ada warga CG yg buat business card jenis sticker tak? Kalo ada tolong bagitau kos nye, contoh etc.. reply sini pun takpe sbb nanti ramai lagi yg mungkin berminat. Tima kasih :)cgrock
  8. zaimi2

    Wanted Mencari Designer Business Kad!!! URGENT

    salam.. sapa2 leh design kan busines kad pada saya ym saya zaimibiz pastikan harga yang di beri adalah yang terbaik tq design dah ada..cuma nak touch up2 please2:((:((:(( nnak guna urgent
  9. N

    To Sell Printing business card rm10

    NURAQIM NIAGA( 001851464-U ) SPECIAL PROMOTION !!! ( THIS AUGUST ONLY) NAME CARD / BUSINESS CARD 260gsm Art card Both Side Full Colour ( 4c+4c) Quantity (pcs): 100/ 500/ 1000 Price : RM10.00/ RM40.00/ RM58.00...
  10. A

    To Sell Name card printing

    Offers.. name card Hanya RM80.00 / 2 KOTAK PERCUMA 1 KOTAK = 3 KOTAK email: [email protected] / 0176781576 azhar
  11. D

    To Sell Cetak Pay Slip, Computer From, Bill Book dll..

    At blogprintz.com.my, we provide variety of printing packages to suit your needs. Our printing services include paper printing products and apparel printing. We now offer the best of all kinds of printing products to our customers everywhere in Malaysia. Printing Solutions: Brochure,Business...
  12. D

    To Sell Letterhead, Envelope, Name Card Printing

    Corporate Business Package. For more information, drop us an e-mail at [email protected] or log on www.blogprintz.com.my Call person in charge at 019-2432402 (Kamarudin) Free delivery any where in Malaysia. Agent are welcome!
  13. D

    To Sell Mencetak Flyer , Brochure , Business Card

    Khidmat mencetak flyer, brochure, business card dana lain-lain. Harga amat murah..bandingkan harga kami. Malumat lanjut, layari www.blogprintz.com.my atau e-mail pertanyaan anda ke [email protected] Hubungi Encik Kamarudin di 019-2432402 Penghantaran Seluruh Malaysia!
  14. hafiz5009

    Wanted Nak tempah kad yg mcm kad keahlian

    nk buat kad keahlian mcm ic card tu..sape2 yg tau???? help me..:D
Top
Log in Register