printer cartridge

  1. hafizan78

    Wanted Color Ink Jet Cartridge for Epson Stylus CX3500

    Assalamualaikum, Saya mencari "Refillable Ink Cartridge" seperti di bawah untuk printer Epson CX3500. Jika sesiapa ada yang dah terpakai/baru nak letgo sila PM. Cari kat beberapa kedai komputer kat sini tiada stock. Terima kasih semua kerana membantu.
  2. bplanduser

    Wanted Canon 810 & 811 printer cartridge kosong/used

    Salam Seahtera Warga CG... Saya ingin membeli Canon 810 & 811 cartridge kosong/used... Collection area - Penang... Untuk harga sila PM saya... Jika sesiapa yang ada boleh call/whatsapp saya 0124786334... Tq... :">
  3. WMComm

    Wanted Canon Cartridge 312 Black Toner for LBP-3050 [GENUINE]

    salam kepada yang berada area bangi/kajang sahaja, berapa harga anda pernah beli? URGENT. mau beli 1 je. :D SMS 012-6811043 jika kedai anda/kedai anda bekerja ada jual brand dan model di atas. terima kasih atas perkongsian. :)cgrock
  4. C

    Wanted Printer cartridge canon pixma ip1880

    assalamualaikum sume..de x sesape kat cni yang ade cartridge printer canon ip1880 yang 2nd?mmber aku tgh cari..kalau ade,gtau la ye..hehe..tq :):)
  5. Bro_Izantie

    To Sell Sapa nak beli katrij printer terpakai?

    Salam sumer... aku ada sekotak katrij printer terpakai dan nak jual? sapa mau beli utk refill semula? Arap saper2 yg ada kontek, tolong pm aku k...dengar citer harga pasaran skrg dalam rm30 sebiji katrij... kat aku ada katrij jenis HP lasetjet...tq
  6. S

    Wanted Beli balik cartridge dan toner kosong - 0143309088

    Kami beli cartridge injet dan toner kosong pelbagai jenis jenama. Original dan tak refill sahaja. Sesiapa yang berminat nak jualkan kartrij kosong anda sila hubungi saya di 0143309088 atau email [email protected] Kami juga membeli balik toner dan catrij baru yang tak digunakan lagi...
  7. J

    Wanted Cartridge lexmark z1320

    salam .. sesaper ada 2hd cartridge lexmark z1320...yg dah tak guna.. saya yer kena cilok. klu ada leh guna utk refil !!!
  8. jacksparow

    Wanted Cartridge/toner yang terpakai

    Hai Semua... :D Kepada kengkawan yang mempunyai/menyimpan catridges/tonner yang sudah habis dakwat boleh menjual brg2 tersebut kepada saya... saya cuma membeli catridge/tonner yang terpakai yang original sahaja... daripada buang baik jual... Hanya untuk area lembah klang sahaja... boleh...
Top
Log in Register