prepaid agent

  1. J

    Wanted Mencari Pembekal Topup Kad Gores (Fizikal)

    salam, sy berminat nk beli stok kad gores topup telco maxis dan celcom dgn harga yg paling murah dgn byk. kalau boleh tiada minima keping disyaratkan. sila tawarkan hrga terendah pd saya, andai pembelian pertama berjalan lancar, sy akan terus order dri pihak anda pd masa akan dtg. sy cuma...
  2. prince_darken

    Wanted Simkad c1m luput

    Salam kawan2 cg..selamat hari raya maaf zahir batin.. terlebih dahulu nak minta maaf kat mod cg andai kata tersalah park thread ni, harap mod bleh ubah ke section yg lebih tepat.. ok situasi sy mcm ni.. sy ada simkad celcom 1 malaysia yg da jadi ghost secara auto sejak beberapa bulan yg...
  3. A

    Wanted Pembekal kad prepaid fizikal

    Salam, Sy mencari pembekal kad prepaid fizikal jenis gores.Diutamakan yg ada ready stock & berada di sekitar KL & Selangor. Terima kasih
  4. A

    Wanted Ejen topup shah alam

    Salam..berminat aa nak jual topup kat area rumah aku ngan kat opis..ade sesape tau tak lubang nak jadi ejen topup ni,aku dah search tenet memang banyak tapi xtau yang mane ok,yang xbayar yuran jadi ejen pon banyak..sesape yang tau tolong aa sharekan..nak cari side income aa..kalo bole taknak...
  5. zaimi2

    Wanted Nak jadi agent prepaid

    sapa2 leh bantu? nak jadi agent prepaid mcm orang buat topup2 kat kedai2 2 maxis,celcom,digi (apa2 pun) pm yer
  6. A

    To Sell Cara2 nak jimatkan prepaid

    Kepada sesapa yg nak nikmati kadar panggilan 12sen seminit dan 1sen/sms ?hanya rm20 utk c.o.d atau rm22 utk pos..memang menjimatkan..memang sesuai utk yg suka sms dan yg penggunaan telefon kurang dari rm30 sebulan..dijamin jimat 50% dari prepaid biasa..call saya utk info lanjut 017-3475909
  7. A

    Wanted Mencari main cont supplier reload card

    Hai..saya nak mintak tlg kepada semua cg member yg ada..saya sedang mencari main cont utk reload card celcom,maxis dan digi..kalau you all kenal boleh tak inform kat saya..sms atau miss call saya faiz 017 3475909
  8. NightFury

    To Sell Pelbagai Pakej Prepaid Menarik !

    DI FLEXIRELOADBIZ BAWAH PENGURUSAN MOMEY RESOURCES ,MENJUAL PRODUK MAXIS,DIGI,DIGI RM5 SENTIASA ADA STOK,CELCOM,UMOBILE & ITALK, KAMI MENAWARKAN BEBERAPA PAKEJ DI DALAM BISNES TOPUP NI ..ANTARANYA : PAKEJ AGEN BIASA - DAFTAR RM40 FREE RM5 MODAL, .. PAKEJ MASTER AGEN - DAFTAR RM150, KELEBIHAN...
  9. NightFury

    Wanted Mencari agent prepaid seluruh negeri !

    Sya admin flexireloadbiz, ingin mencari agent seluruh negeri .. agen dimaksudkan agen topup ..! sementara ada promosi hanya RM10 pendaftaran ! sempena promosi gila2 ..! daftar la sekarang !! !
  10. R

    Wanted Mencari nombor prepaid yang disukai.

    Ada sape2 yang terjumpa/mempunyai nombor2 prepaid yang hujung nyer "7222". Keutamaan adalah 01X-8XX7222. Bagitau kat saya kalau ada. Kalau nak direct cari saye...SMS sahaja... 013-822 7551 @ Kuching, Sarawak. Thx.
Top
Log in Register