perodua myvi

  1. 7heaven

    For Rent Nak Sewa Myvi 2014 Direct Owner?

    Bukan syarikat, harga boleh bincang sampai jadi! Tak perlu deposit, hanya bayar sewa kereta sahaja! Sewaan serendah RM89 sehari, minyak penuh waktu pickup & waktu hantar. Lokasi pickup hanya di Cyberjaya sahaja. Sewaan minimum 2 hari, hanya kegunaan personal. Kalau nak buat GRAB pun boleh...
  2. M

    To Sell Fuel Injector Myvi 1.3

    Fuel Injector Myvi 1.3 4 biji. working condition. RM140 nego Putrajaya / KL Jln semarak PM. SMS. Whatsapp. 012 285 4085
  3. aqua.self

    Wanted Kereta MYVI Second (AUTO) thn 2006-2007

    salam warga CG, ambo nak cari kereta MYVI EZI (Auto) second, tahun 2006/2007.. Bawah RM23K Nak beli cash.. kalau ada bagitahu ambo. Terima Kasih.. Pm sy yea
  4. Fahmiyafeii

    Wanted Spoiler Ori Myvi Lama

    Salam.. Disini saya ingin cari spoiler myvi model 2005-2010, bkn lagi best tau.. Klau bole nak warna putih. Spec: spoiler myvi Original(bukan OEM, bkn Fibre) Warna : Putih(ivory white) Harga : Offer saya Lokasi: Johor Bahru..
  5. P

    Wanted MYVI manual 2nd hand

    Salam, Siapa Ada myvi manual utk dijual blh hubungi saya. Urgent!
  6. hanz

    Wanted Sport rim 16" tuk myvi

    sesiapa ade sport rim yg nak jual..... yang murah2...siap dgn tayar leh offer sy...sy tgk merancang nak masuk sport rim kat kete sy.... post la gmbr skali yer...ngn arge...:)cgrock
  7. redox6464

    Wanted Tayar + Rim 15" Myvi

    Salam.. arini agak bernasib malang bila tayar kete aku kena curi 2 bijik.. ( depan/blkang )sbelah kiri.. and kete sbelah aku plak.. kena curi gak.. 2 biji. (depan / blakang) sbelah kanan dengan kate laen, pencuri tu dapat 4 biji tayar kete la.. so , dengan urgentnye aku ingin membeli...
Top
Log in Register